TFF, Ali Palabıyık’ı tatile gönderdi

Alanyaspor - Galatasaray ve Adana Demirspor - Fenerbahçe maçlarındaki yönetimi nedeniyle iki kez uzun süreli ceza alan hakem Ali Palabıyık, Altınordu -Bandırma karşılaşmasından sonra TFF tarafından sezon sonuna kadar kızağa çekildi.

Spor 4 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Ali Palabıyık sezonu kapadı.

Bu sezonun en tartışılan hakemi kesinlikle Ali Palabıyık. Alanyaspor – Galatasaray maçından sonra sarı kırmızılılar, Adana Demirspor – Fenerbahçe karşılaşmasının ardından sarı lacivertliler Palabıyık’ın yönetimine isyan etti. İki karşılaşmada da bariz hatalar yapan Palabıyık, uzun süren iki ceza aldı.

Oynanmamış kabul edelim!Oynanmamış kabul edelim!

Adana Demirspor- Fenerbahçe maçındaki cezası bittikten sonra Ali Palabıyık’a TFF 1. Lig’de Altınordu -Bandırmaspor maçı verildi. Skor 3-1 iken Palabıyık, ev sahibi takım lehine bir penaltı verdi. VAR, kararın doğru olmadığını bildirdi. Ekran başına geçti ve penaltı kararının arkasında durdu.

Bandırmaspor,maç sonu isyan etti, karşılaşmanın VAR kayıtlarının incelenmesini istedi. Bu penaltı kararı, Ali Palabıyık’ın bu sezon için kızağa çekilmesine neden oldu. TFF’nin yaptığı açıklama şöyle: “Müsabakasının hakem yönetimi ile ilgili teknik değerlendirme ve VAR kayıtları incelemesi sonucunda müsabaka hakemine, performans yetersizliği nedeniyle sezon sonuna kadar görev verilmemesi yönünde karar alınmıştır.”

'Mavi boncuk' sezonu! Saha ortasındaki inekten İrfan Can Kahveci komedisine‘Mavi boncuk’ sezonu! Saha ortasındaki inekten İrfan Can Kahveci komedisine

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.