Kırmızı halıların prensesi Zendaya, beyazperdede de prenses olabilir

Altın Küre ödüllü oyuncu Zendaya, kırmızı halıların ve ödül törenlerinin prensesi olarak her daim gündemde. Ancak gerçek bir prenses rolüyle bu unvanını tescilleyebilir. Disney, 'Acemi Prenses / The Princess Diaries' serisinin üçüncü filminde oyuncuyla çalışmak istiyor.

Kültür Sanat 5 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı

Kırmızı halıların ve ödül törenlerin prensesi olarak ün salan Zendaya, gerçek bir prenses rolüyle unvanını tescilleyebilir. Henüz sadece bir söylentiden ibaret olsa da Emmy Ödüllü oyuncu, ‘Acemi Prenses/The Princess Diaries’ serisinin üçüncü filminde yer alabilir.

‘Acemi Prenses/The Princess Diaries’ 2000’li yılların en önemli romantik komedilerinden biriydi. Başrollerinde Anne Hathaway ve Julie Andrews’in yer aldığı romantik komedi, Avrupa’daki Genovia Krallığı’nın tahtının varisi olduğunu öğrenen Amerikalı genç bir kadının değişen hayatını konu alıyordu. Film, vizyona girdiği dönemde 165,3 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etmiş ve üç yıl sonra serinin devam filmi de gelmişti.

Zendaya ‘Dune: Part 2’de de yer alacak.

Daniel Richtman’a göre, üçüncü filmde ilk iki filmdeki Anne Hathaway’in canlandırdığı Mia Thermopolis, kurgusal Avrupa krallığı Genovia’nın kraliçesi olacak. Ancak haberler bununla sınırlı değil, Daniel Richtman ayrıca Patreon hesabından ayrıca yeni bir prenses karakterinin de filmde yer alabileceğini ve Disney’in bu rol için Zendaya’yı düşündüğünü açıkladı. Kaynaklara göre herhangi bir görüşmenin olup olmadığı belirsiz ve Zendaya’nın diğer birçok projede meşgul olması nedeniyle filmin yıldızı olması garanti değil.

Ancak bu iddia bile hayranları heyecanlandırmaya yetti. Zira Zendaya ve Anna Hathaway daha önce mücevher markası Bulgari’nin reklam filmi için bir araya gelmişti. Paolo Sorrentino’nun yönettiği ‘Unexpected Wonders’ başlıklı iki buçuk dakikalık kısa film özellikle sosyal medyada yoğun ilgi görmüştü. İddialar gerçek olur mu, Zendaya yoğun temposunda prenses olmak için vakit yaratabilir mi bilinmez ancak kırmızı halıların prensesini, gerçek bir prenses rolünde izlemek kulağa hiç de fena gelmiyor.

5 soruda Met Gala: Neden herkesin gözü bu gecede?5 soruda Met Gala: Neden herkesin gözü bu gecede?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.