Tecavüze uğrayan bebek öldü; sapık onun ablasını da istismar etmiş

Zonguldak’ta birlikte olduğu kadının 2 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan Furkan Sevinç, tutuklandı. İstismara uğrayan bebek öldü. Savcılık, aynı kişinin bebeğin ablasına da istismarda bulunduğunu açıkladı.

Gündem 22 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, birlikte olduğu M.Ö. isimli kadının 2 yaşındaki N.Ö. isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan 25 yaşındaki Furkan Sevinç, tutuklandı. 2 yaşındaki çocuğun hastanedeki tedavisi sürerken hayatını kaybettiği açıklandı.

Zonguldak’ta Furkan Sevinç’in cinsel istismarına maruz kaldıktan sonra hayatını kaybeden 2 yaşındaki bebeğin ablasının da aynı kişi tarafından istismara maruz kaldığı ortaya çıktı.

Çaycuma Cumhuriyet Savcılığı’nın talebi üzerine mahkeme tarafından yürütülen soruşturma tamamlanıncaya kadar dosya hakkında yayın yasağı getirildi. Kararda şöyle denildi:

“Şüpheli tarafından cinsel istismara uğradığı, yine şüphelinin bu eylemine devamla yaşı küçük mağduru tasarlayarak öldürmeye teşebbüs ettiği, devam olunan soruşturma kapsamında mağdur Nisa Nur Ö.’nün ablası olan yaşı küçük R.Ö.’nün de benzer şekilde cinsel istismara uğradığı olayla ilgili olarak başkalarının şöhret ve haklarının toplum sağlığının ve ahlakının, milli güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliğini ve toprak bütünlüğünün korunması, devlet sırlarının açıklanmasının veya suç işlenmesinin önlenmesi, yargı gücünün otorite ve tarafsızlığının sağlanması amacıyla soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası kapsamında hakkında yazılı, görsel ve internet medyasında, sosyal medyada her türlü haber, röportaj. elestiri vb. yayın yapılmasının 5187 sayılı kanunun 3/2 maddesi gereğince yasaklanmasına karar verilmiştir.”

Kan donduran sapıklık: Tecavüze uğrayan 2 yaşındaki bebeğin durumu ağır!Kan donduran sapıklık: Tecavüze uğrayan 2 yaşındaki bebeğin durumu ağır!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.