3 yaşındaki bebeğe cinsel saldırıda bulunan şüpheliye linç girişimi

Türkiye 2 yaşındaki bebeğin cinsel saldırı sonrası hayatını kaybetmesinin şokunu atlatamamışken bir utanç haberi de Urfa'dan geldi. 3 yaşındaki kız çocuğunu kandırıp metruk yapıya götürdükten sonra tecavüz girişiminde bulunan şüpheli, mahalleli tarafından dövüldü ve linç edilmek istendi.

Gündem 27 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Şanlıurfa’nın Sırrın Mahallesi’ndeki tek katlı metruk yapıda önceki gün öğleden sonra 3 yaşındaki bebeğe cinsel saldırıda bulunuldu. İddiaya göre, başka mahalleden gelen ve ismi öğrenilemeyen şüpheli, evinin önünde tek başına oynayan 3 yaşındaki kız çocuğunu kandırdı. Bir süre kız çocuğunu yanında yürüten şüpheli mahallede bulunan metruk haldeki tek katlı evin içerisine götürdü. Kız çocuğuna cinsel istismar girişiminde bulunan şüpheliyi fark eden mahalleli toplanıp eve girdi. Kızı kurtaran mahalleli daha sonra yakaladıkları şüpheliyi darbedip polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Kısa sürede mahallede yayılan haber üzerine toplanan halk, metruk evden çıkarılan şüpheliyi tekme-tokat döverek linç girişiminde bulundu. Polis ekiplerince güçlükle araca konulan şüpheli, emniyette götürüldü. Yaşanan linç girişimi cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Cinsel istismar girişiminde bulunulan bebek, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Cinsel istismara maruz bırakılan bebek kimsesiz defnedildiCinsel istismara maruz bırakılan bebek kimsesiz defnedildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.