Harrison Ford’a sakın bu soruyu sormayın!

Usta aktör Harrison Ford'u meslek hayatı boyunca kızdıran bir soru var. Özellikle Star Wars hayranlarından geliyor bu soru. "Han Solo ve Indiana Jones arasında bir dövüş olsaydı kim kazanırdı?' Aktör bu sorunun saçmalığı karşısına sinirleniyor ve "Bu saçmalığı bana neden soruyorsunuz" diyor.

Kültür Sanat 2 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı

Harrison Ford, ABD Başkanı da oldu, Dr. Richard Kimble da, gün geldi ajan rolüne büründü ama en çok Star Wars serisindeki Han Solo ve Indiana Jones olarak kaldı aklımızda. Indiana Jones’un son macerası vesilesiyle şu aralar yine zirveye çıkan Ford, Esquire dergisine verdiği söyleşide bu iki karakterin kıyaslanmasıyla ilgili bir soru karşısında sinirlerdi!

Star Wars hayranları size en çok nasıl sorular soruyor denildiği zaman Ford’un yanıtı “Bana genellikle ‘Han Solo ve Indiana Jones arasında bir dövüş olsaydı kim kazanırdı?’ diye soruyorlar cevabını veriyor. Peki buna Ford’un bir cevabı var mı? Yok tabii hatta bu soru sorulduğunda sinirlendiği anlatıyor. Ford böyle durumda “Böyle şeyler uydurmak istemiyorum. Yani, bu saçmalığı bana neden soruyorsunuz?” diye karşı tarafa yükleniyormuş.

Indiana Jones 30 Haziran’da sinemalarda

Sinema tarihinin belirsiz sorularından biri olarak tarihin tozlu raflarına gömülecek bir soru. Ford’un isyanı bunun için anlaşılabilir. İki sinema kişiliğinde de Ford’un kişiliğinden kaynaklanan yorumlar görmek mümkün.

Cannes Film Festivali’nde prömiyeri yapılan ‘Indiana Jones ve Kader Kadranı’ 30 Haziran’da Türkiye’de gösterime girecek. Filmle ilgili gelen yorumlara bakılırsa yapım Indiana Jones hayranlarını tatmin ediyormuş.

10Haber'den Cannes Rehberi10Haber’den Cannes Rehberi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.