Bryan Cranston oyunculuğa ara verecek

Oyuncu Bryan Cranston'dan beklenmedik karar. Cranston oyunculuğa ara vereceğini açıkladı. Eşine daha çok vakit ayırmak için bir süre kameralar karşısında olmayacağını belirten Cranston, eşiyle en az altı aylık bir tatil yapacaklarını söyledi. Oyuncu son olarak 'Asteroit Şehri'nde oynamıştı.

Kültür Sanat 11 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Bryan Cranston, 'Breaking Bad' dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplamıştı.

Bryan Cranston oyunculuğa bir süreliğine ara veriyor.  Tüm zamanların en sevilen dizilerinden olan ‘Breaking Bad’in yıldızı Bryan Cranston yakın gelecekte kameralar karşısına çıkmayacağını açıkladı. Bol ödüllü oyuncu, şimdilerde Wes Anderson’ın merakla beklenen filmi ‘Asteroit Şehri’ndeki oyunculuğuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 16 Haziran’da gösterime girecek filmde oynayan yıldızlardan yalnızca biri olan Bryan Cranston, özel hayatına vakit ayırabilmek adına film ve dizi çekimlerine ara veriyor.

Bryan Cranston eşine vakit ayıracak

Ünlü oyuncu Cranston yaptığı açıklamada, yoğun geçen sürecin ardından ailesine daha fazla vakit ayırmak istediğini söyledi. Eşi Robin Dearden ile daha fazla şey yapmayı planladıklarını belirten Bryan Cranston bu yüzden 2026 itibarıyla kameraların karşısına çıkmayacağını açıkladı.

40 yılı aşan oyunculuk kariyerinde Cranston, ‘Breaking Bad’ dizisindeki unutulmaz performansıyla Emmy ödülü kazanmıştı. Emekli hayatı yaşayacağını açıklayan Cranston bunun nihai bir ayrılık olmadığını vurguladı. GQ dergisine röportaj veren Bryan Cranston, eşi Robin Dearden ile daha fazla vakit geçirmek adına bir yıla yakın bir süre kameraların karşısına geçmeyeceğini söyledi.

24 yıllık evlilikleri boyunca eşi Robin Dearden’in hep yanında olduğunu ancak kendisinin bir türlü ona hak ettiği zamanı adayamadığını itiraf eden Bryan Cranston, aldığı kararda bu vicdan muhassebesinin büyük rol oynadığını da belirtti. Eşinin hayatını hep kendisinin yoğun programına göre ayarlamak zorunda kaldığını hatırlatan 67 yaşındaki Cranston, bu sefer bir değişikliğe gideceklerini belirtti. Eşinin bu fedakârlığı hak ettiğini söyleyen ödüllü oyuncu bu süreçte yeni arkadaşlıklar da edinmeyi amaçlıyor.

Amerikan Film Enstitüsü seçti: En ilham verici 10 filmAmerikan Film Enstitüsü seçti: En ilham verici 10 film

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.