Beylikdüzü’nde AVM’nin terasından atlayan Kader’in annesi: Kızımın ölümü bir cinayettir

İstanbul'da bir AVM'nin terasından atlayıp hayatına son veren 25 yaşındaki Kader Yıldız'ın annesi Gülnaz Yıldız "Kızımın ölümü bir cinayettir. Kızım psikolojik şiddete maruz bırakıldı ve ölüme sürüklendi" dedi.

Gündem 21 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Beylikdüzü’nde bir alışveriş merkezinin terasından atlayarak hayatına son veren 25 yaşındaki Kader Yıldız’ın annesi Gülnaz Yıldız, kızının nişanlısı Berkan Y. tarafından psikolojik şiddete maruz bırakıldığını öne sürdü.

DHA’nın haberine göre Gülnaz Yıldız, kızının ölüme sürüklendiğini öne sürerken, “Kızım vefat ettikten sonra nişanlısı Berkan Y., benim kızımın banka hesabına girip para çekmeye çalıştı” dedi. Gülnaz Yıldız, “Bu bir intihar değil, cinayet olarak sayıyorum. Çünkü benim kızım aklı başında bir insandı” diye konuştu.

“Banka hesaplarına girerek kredi çekmeye çalıştı”

Olay, 8 Eylül 2022 tarihinde saat 18.15 sıralarında Beylikdüzü’nde bir alışveriş merkezinin terasında meydana geldi. Alışveriş merkezinin terasında bekleyen 25 yaşındaki Kader Yıldız, telefonuna baktıktan hemen sonra terasın korkuluklarına çıktı. Çevredekiler Kader Yıldız’ı fark ederek yanına geldi. Kader Yıldız aşağı sarktığı anda, yanına gelen kişi kıyafetinden tutarak genç kadını kurtarmaya çalıştı.

Ancak Kader Yıldız, kıyafetinin çıkması ile birlikte önce aşağıdaki kafeteryanın çatısına sonra da zemine düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan Kader Yıldız, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Anne Gülnaz Yıldız, kızının nişanlısı tarafından psikolojik şiddete maruz bırakıldığını, kızının nişanlısı tarafından iki ayrı kişi ile aldattığını iddia etti. Yıldız, aynı zamanda Berkan Y.’nin kızının öldüğü gün banka hesaplarına girerek kredi çekmeye çalıştığını ve sosyal medya hesaplarının da şifresini değiştirdiğini ileri sürerek yargılanmasını istedi.

Mahkeme 'cinsel saldırı' değil ' tahrik' dedi: Hem ceza düşürüldü hem de itirafçı yapıldıMahkeme ‘cinsel saldırı’ değil ‘ tahrik’ dedi: Hem ceza düşürüldü hem de itirafçı yapıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.