LaLiga’da fikstür açıklandı

İspanya LaLiga’da 2023-24 sezonu fikstürü açıklandı ve son şampiyon Barcelona’nın sezonu Getafe’yle açacağı belli oldu. Real Madrid ise ilk maçında Bask deplasmanında.

Spor 23 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
LaLiga'da fikstür çekildi.

LaLiga’da 2023-24 sezonunun fikstürü belli oldu. Buna göre son şampiyon Barcelona, sezonu Enes Ünal’ı da kadrosunda bulunduran Getafe’ye karşı deplasmanda oynayacağı maçla açacak. Real Madrid ise Bask ekibi Athletic Club’la karşılaşacak.

Barcelona ve Real Madrid yine karşı karşıya: Irkçılık…Barcelona ve Real Madrid yine karşı karşıya: Irkçılık…

Geçen sezonu üçüncü sırada bitiren Atletico Madrid açılışı kendi evinde Granada’yla karşılaşarak yapacak. Real Sociedad ise Girona ile oynayarak sezona başlayacak. Sezonun ilk El Clasico maçı 11. haftada oynanacak ve Barcelona ev sahibi olacak. İlk büyük Madrid derbisine ise 24 Eylül hafta sonunda Atletico ev sahipliği yapacak. 4 Şubat hafta sonunda ise bu maçın rövanşı Bernabeu’da oynanacak.

2023-24 sezonu 13 Ağustos hafta sonunda başlayıp 26 Mayıs 2024 tarihinde sonlanacak. Barcelona, önümüzdeki sezon boyunca maçlarını Motnjuic’teki Olimpiyat Stadyumu’nda oynayacak. Blaugrana’nın evi Camp Nou yenileme çalışmalarından ötürü kapalı olacak.

Real Madrid Kroos’la bir sene ‘devam’ dediReal Madrid Kroos’la bir sene ‘devam’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.