Arina Fedorovtseva’dan Türk erkeklerine önlem: Yüzük…

Fenerbahçe'nin Rus voleybolcusu Arina Fedorovtseva, sosyal medyadan aldığı evlenme teklifleri yüzünden yüzük taktığını söyledi.

Spor 24 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
19 yaşındaki Arina Fedorovtseva, futbolculardan mesaj aldığını söyledi.

Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe’nin 19 yaşındaki voleybolcusu Arina Fedorovtseva, Rusya’da bir televizyon kanalına konuk oldu. Rus voleybolcu kendisine yöneltilen “Türkiye’de birçok hayranın var, bu ün seni bunaltmıyor mu?” sorusuna “Benim dikkatimi dağıtmıyor çünkü biliyorsunuz ki asıl önemli olan düzgün bir şekilde önceliklerinizi belirlemek. Voleybol benim için her zaman ilk sırada yer alıyor. Şu anda voleybola odaklanmış durumdayım. Bu nedenle bu durum dikkatimi dağıtmıyor” yanıtını verdi.

Eda Erdem Dündar: Kal be ArdaEda Erdem Dündar: Kal be Arda

“Futbolcular mesaj atıyor”

Arina Federovtseva, program sunucusunun kendisine kahve teklifinde bulunan futbolculardan bahsetmesi üzerine ise “Evet mesaj atıyorlar ve bu kadar. Her şeyin bir zamanı var. Şu an için sadece voleybol ve bu harika” dedi.

“Türkler bana evlenme teklif ediyor”

Sosyal medyada Türk erkeklarinde sık sık evlenme teklifi aldığını belirten Arina Federovtseva, “Bana ne kadar güzel olduğumu söyleyip kahve içmeye davet ediyorlar. İstanbul’a geldiğimden beri çok fazla evlenme teklifi aldım. Aldığım evlilik tekliflerinin ardından ailemin bana verdiği yüzüğü takmaya başladım. Fenerbahçe medya gününde yüzüğü parmağımda görenler çok üzüldü” dedi.

Arina, Fenerbahçe’nin şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

Rusya’nın Ukrayna işgali sonrası milli takımla uluslararası turnuvalara katılamadığının hatırlatılması üzerine Federovtseva şöyle konuştu: “Bu konuda çok üzgünüm ve açıkça şunu söyleyebilirim ki bizim takımımız iyi oyunculara ve antrenöre sahip. Olimpiyat Oyunları’nda eminim ki üst seviye bir performans sergilerdik ve iyi oynardık ama maalesef ki durum böyle. Eğer bu tarz durumların motivasyonumuzu kaybetmesine izin verseydik profesyonel sporcular olamazdık. Kesinlikle bu konuda özgüvenliyim ve inancım var. Önemli olan enerjini ve formunu koruman. Böylece tekrar oynamamıza izin verildiğinde üst seviye bir performans gösterebiliriz. Avrupa’da Rus bir sporcu olarak baskı gördüm. Ama bu durum oyunumu etkilemedi.”

Vakıfbank, eski Fenerbahçeli Jordan Thompson'ı kadrosuna kattıVakıfbank, eski Fenerbahçeli Jordan Thompson’ı kadrosuna kattı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.