Emre Belözoğlu ile kavga etti, Arda Turan’ın yanına gitti

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Caner Erkin ve Pendikspor'dan Adrien Regattin'in transferlerinde mutlu sonra ulaştıklarını açıkladı.

Spor 25 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Caner Erkin'in yeni teknik direktörü Galatasaray'da beraber oynadığı Arda Turan oldu.

TFF 1. Lig’de iddialı bir sezon geçirmesine karşın play-off etabında Süper Lig hayaline ulaşamayan Eyüpspor gelecek sezon için tekrardan iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Hürriyet’e yaptığı açıklamada Başakşehir forması giyen milli sol bek Caner Erkin ve Süper Lig’e yükselen Pendikspor’dan Faslı oyuncusu Adrien Regattin’e imza attırdıklarını duyurdu. Bu sezonun ilk yarısını Karagümrük, ikinci devreyi ise Başakşehir’de oynarayarak geçiren Caner Erkin, toplamda 22 maçta süre aldı ve 8 asiste imza attı.

Türk futbolundan 77 numara geçti: Oğlan olursa Gökhan kız olursa GönülTürk futbolundan 77 numara geçti: Oğlan olursa Gökhan kız olursa Gönül

Başakşehir formasını yere attı

Caner Erkin, Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe’ye kaybedilen maçta ilk yarı bitmeden oyundan alınınca Başakşehir formasını çıkartarak yedek kulübesine atmıştı. Erkin’in yeni teknik direktörü ise daha önce Galatasaray’da birlikte oynadığı Arda Turan oldu.

TFF yabancı kuralını değiştirdi: Yusuf Demir ayarıTFF yabancı kuralını değiştirdi: Yusuf Demir ayarı

Galatasaray’da Arda Turan ve Caner Erkin kavga etmişti

2009-2010 sezonunda Galatasaray forması giydiği dönemde Arda Turan ile kavga görüntüleriyle gündeme gelen Caner Erkin, sezon sonunda kiralık olarak geldiği Rus ekibi CSKA Moskova’ya geri dönmüştü. İkili sonrasıda milli forma altında defalarca forma giydi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.