Djokovic ve Swiatek emin adımlarla devam ediyor

Wimbledon’da 3. gün heyecanı geride kaldı. Tek erkeklerde favorilerden Novak Djokovic ve tek kadınlar favorilerden Iga Swiatek hata yapmadılar ve isimlerini 3. tura yazdırdılar.

Spor 6 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Nole'den hata yok.

Teniste sezonun 4 grand slam turnuvasından biri olan Wimbledon’da heyecan kaldığı yerden devam etti. 3. günde tek erkekler 2 numaralı seribaşı Novak Djokovic, ikinci tur mücadelesinde Avustralyalı Jordan Thompson’ı 6-3, 7-6 ve 7-5’lik setlerle mağlup etti ve 3. tura çıktı.

3 numaralı seribaşı Rus Daniil Medvedev ise Birleşik Krallık’tan Arthur Fery’yi 7-5, 6-4 ve 6-3’le geçip adını bir sonraki tura yazdırmayı başardı. Yunan raket Stefanos Tsitsioas ise günün önemli maçlarından birinde Dominic Thiem’i 3-6, 7-6, 6-2, 6-7 ve 7-6’lık setlerle 3-2 yenerek rakibini saf dışı bıraktı.

Tek kadınlar mücadelesinde dünya bir numarası Iga Swiatek İspanyol rakibi Sorribes Tormo’yu 6-2 ve 6-0’la mağlup ederek 3. tura yürüdü. Tek kadınlarda 8 numaralı seribaşı Yunan Maria Sakkari ise Ukraynalı Marta Kostyuk’a 6-0, 5-7 ve 2-6’lık mağlup olarak turnuvaya ilk turda veda etti.

Alcaraz’dan hataya yer yok, işte Wimbledon’dan öne çıkanlarAlcaraz’dan hataya yer yok, işte Wimbledon’dan öne çıkanlar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.