Tuzlasporlu Abdullah, Türk Milli Takımı’nı seçtiği için pişman

TFF 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'da forma giyen Abdullah Doğan, Türk Milli Takımı'nı seçtiği için pişman oldunu söyledi. Almanya'da yetişen ve Türkiye'ye transfer olan Doğan, söz konusu açıklamayı sosyal medya hesabından yayınladı.

Spor 10 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Abdullah Alman Milli Takımı'nı seçmemenin pişmanlığı içinde.

Futbol kariyerine Almanya’da başlayan Abdullah Doğan, TFF 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor’a transfer oldu. Doğan, sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada çapırıcı sözlere yer verdi.

Doğan, Alman Milli Takımı’ndan teklif almasına rağmen Türk Milli Takımı’nı seçtiğini söyledi ve “Ülkeme hizmet etmek istedim ama şuan çok pişmanım” sözlerini ekledi.

Korner direği ile özür! Transferi böyle açıkladılarKorner direği ile özür! Transferi böyle açıkladılar

Doğan, geçtiğimiz sezon Alman Bölgesel Ligi Bremenliga ekiplerinden KSV Vatan Sport’ta başladıktan sonra Tuzlaspor’a transfer olmuş ardından da Diyarbakırspor’a kiralık olarak gitmişti. Oyuncu “Geçen sezon devre arasında Tuzlaspor ile sözleşme imzaladım. Oradan ise Diyarbakırspor’a kiralık olarak transfer oldum. Yarım sezonluk için 350 bin TL alacağım vardı. Ama bana 30 bin TL verdiler. Kulüp bana geri kalan parayı ödemedi. Araya deprem girdikten sonra alacakların verilecek dediler. Devre arasını boş geçirdim. Tuzlaspor ile Diyarbakırspor sahipleri aynı olduğu için ve sezon başında Tuzlaspor’a döneceğim için konuyu üstelemedim. Fakat Tuzlaspor 15 gündür antrenmana başladı ve bana haber vermedi” şeklinde yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

Fenerbahçe Rusya'ya gitti, Dinamo Kiev'den  'Utanmazlar' açıklaması geldiFenerbahçe Rusya’ya gitti, Dinamo Kiev’den ‘Utanmazlar’ açıklaması geldi

Doğan, kulüp başkanlarından Ferhat İlhanlı’yı arayıp bilgi almak istediğini ancak İlhanlı’nın kendisine üç aydır dönmediğini söyledi. 26 yaşındaki futbolcu “Kulüpte futbolun F’sini bilmeyen, kariyerinde hiç maça çıkmayan ve para yedirilen oyuncular kampa çağrıldı.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Abdullah Doğan Tuzla ve Diyarbakır’da yaşadığı bu hadiselerin futbol kariyerinin sonu olabileceğine de dikkat çekti. Doğan, yayınladığı açıklamasına Diyarbakırspor’u alacakları konusunda FIFA’ya şikayet edeceğini belirtip kulüp taraftarlarından özür dileyerek bitirdi. 

Avrupa futbolunda Arabistan depremiAvrupa futbolunda Arabistan depremi

Sağ kanat olarak görev yapan Abdullah Doğan, geçtiğimiz sezon Türkiye’ye transfer olduktan sonra TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 3 maçta forma giydi ve gol katkısı yapamadı. Abdullah Werder Bremen altyapısından çıktıktan sonra Rehden, Oberneuland, Jeddeloh, Uphusen ve Vatan Sport gibi Almanya’nın düşük liglerinde bulunan takımlarda forma giydi. 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.