Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu’nun ses kaydını yayınladı: Arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi biliyorum

'Değişim Yürüyüşü' yaparak Bolu’dan Ankara’ya yürüyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ses kaydını sosyal medyada hesabından yayınladı. Ses kaydında Kılıçdaroğlu, Tanju Özcan için 'Arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi biliyorum' diyor.

Siyaset 17 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

CHP’de seçim sonrası “Değişim” talebinde bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 3 Temmuz’da ‘değişim’ ve ‘adalet’ temasıyla Bolu’dan Ankara’ya CHP genel merkezine yürümeye başlamıştı.

CHP Genel Merkezi önünde partinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan açıklamalar yapan Özcan, gazeteci Fatih Altaylı’ya partiden atılmasından bir gün önce istifa edeceğini, “Genel başkan talimat vermiş. ‘Bunu en geç ayın 20’sinden önce partiden atın’ demiş. Ben de bu zevki onlara tattırmamak için ayın 19’nda partimden istifa edeceğim” sözleriyle açıklamıştı.

Tanju Özcan, partisinden istifa edeceğini açıklamasından sonra yeni bir karar verdi. CNN Türk yayınına katılan Özcan, istifa etmeyeceğini söyledi.

Tanju Özcan CHP Genel Merkezi’ne ulaştı ama Kılıçdaroğlu ‘evde’ yoktuTanju Özcan CHP Genel Merkezi’ne ulaştı ama Kılıçdaroğlu ‘evde’ yoktu

Tanju Özcan, istifa etmeyeceğini duyurmasının ardından da sosyal medya hesabından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ses kaydını yayınladı. Özcan’ın yayımladığı ses kaydında Kılıçdaroğlu’nun “Arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi biliyorum” sözlerine Twitter’dan cevap veren Özcan “Arkamda herhangi bir ‘Gizli Güç’ yok. Halkın gücü var. Yeter artık düşün CHP’nin yakasından” dedi.

Özcan yayımladığı ses kaydına şu notu düştü:

“İyi dinleyin lütfen… Sayın Kılıçdaroğlu, dün partili gençler ile yaptığınız toplantıda benimle ilgili olarak’ “Arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz” ifadesini kullanmışsınız. Arkamda herhangi bir “Gizli Güç” yok. Halkın gücü var. Ayrıca ben kimsenin maşası olmam. Amacım da gizli değil, “Değişimin Gn. Başkan’dan başlaması…” İddialarınızı ispatlayamazsanız, sizi yalancı ve müfteri olarak ilan edip, dava edeceğim. YETER ARTIK DÜŞÜN CHP’NİN YAKASINDAN…”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.