Nuri Şahin: Arda’ya tavsiye verecek kişiler biz değiliz

Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin, Real Madrid’e transfer olan Arda Güler hakkında gelen soruyu yanıtladı ve kendisine tavsiye verecek kişinin kendisi olmadığını ifade etti.

Spor 18 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Nuri Şahin'den Arda açıklaması.

Nuri Şahin, Real Madrid forması giyen milli futbolculardan biri olarak tarihe adını yazdırdı. Madrid dışında Borussia Dortmund, Liverpool gibi Avrupa devlerinin de formasını giymiş ve başarıdan başarıya koşmuştu.

Nuri, Real Madrid’e adım atan son Türk futbolcu Arda Güler hakkında konuştu. Arda, henüz 18 yaşında 20 milyon Euro bonservis artı 10 milyon Euro bonuslar karşılığında Madrid ekibinin yolunu tutmuştu. Kendisine bir tavsiyesi olup olmadığı sorusuna yanıt veren Şahin “Arda’ya öğüt verecek kişiler biz değiliz. Arda’nın basın toplantısını, basına tanıtımını izledim. Arda’nın ilk idmanlarını izledim. Müthiş bir çocuk, Allah yolunu açık etsin. Bizi gururlandırıyor, gururlandırmaya da devam edecektir. Orada tutunacağından çok eminim. Dünyanın en güzel kulübü. Allah bize de nasip etti az da olsa o formayı üzerine giymek herkese nasip olmuyor. Dünyanın en büyük kulübü dünyanın en güzel formalarından bir tanesi. Arda çok büyük bir yetenek, çok büyük bir futbolcu. Ona şu anda öğüt verme, şunu yap böyle yap diyemeyiz. O çocuğu sahada gördüğüm zaman ona tavsiye vermenize gerek kalmıyor” dedi.

Arda Turan'dan Arda Güler'e: keşke Barcelona'ya gitseydiArda Turan’dan Arda Güler’e: keşke Barcelona’ya gitseydi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.