Beşiktaş sezonu İstanbul’da açıyor ve kapıyor! İşte fikstür

2023-24 sezonuna Şenol Güneş yönetiminde her zaman olduğu gibi şampiyonluk hedefiyle girecek Beşiktaş, ilk hafta mücadelesinde Karagümrük’e konuk olurken, son haftada Kasımpaşa’yla oynayacak.

Spor 19 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ın 2023-24 sezonu fikstürü belli oldu.

Transfer sezonuna sessiz bir giriş yapan Beşiktaş, iyi bitirdiği geçen sezonun ardından Şenol Güneş yönetiminde şampiyonluk hedefiyle yeni maratona giriş yapacak. Ülkemizi Konferans Ligi’nde temsil etmeye hazırlanan Kara Kartal, ilk yarısı 18 ikinci yarısı 20 hafta sürecek sezonda 11 ,12 ,13 ,14 Ağustos tarihlerinde oynanacak ilk hafta maçlarıyla perdeyi açacak.

Beşiktaş başlangıcı İstanbul ekiplerinden Karagümrük deplasmanında yapacak. Geçtiğimiz sezonu 78 puanla üçüncü sırada tamamlayan Kara Kartal, 5. haftada Trabzonspor deplasmanında mücadele edecek. Beşiktaş’ın ilk İstanbul derbisi sınavı 9. haftada Galatasaray’a karşı yine deplasmanda. 15. haftada ise Dolmabahçe’de Fenerbahçe derbisi oynanacak.

Beşiktaş'ta muhalifler ayakta, yönetim savunmadaBeşiktaş’ta muhalifler ayakta, yönetim savunmada

18 hafta sürecek ilk yarının son maçında Beşiktaş, Hatayspor deplasmanına çıkacak. Maç, depremden etkilenen Hatay’ın 2023-24 sezonu boyunca maçlarını Mersin’de oynamasından ötürü Mersin Stadyumu’nda oynanacak. Beşiktaş için sezonun 38. ve son hafta karşılaşması ise Kasımpaşa önünde olacak. Böylelikle siyah-beyazlılar sezonu başladığı gibi İstanbul’da kapayacak.

Süper Lig’de sıkışık takvim nedeniyle 17 ve 22. hafta maçları hafta içi oynanacak ayrıca Mahalli Seçimler dolayısıyla 31. hafta mücadeleleri 2, 3, 4 Nisan tarihlerinde yine hafta içi olacak. Beşiktaş bu haftalarda sırasıyla Alanyaspor, Adana Demirspor ve Başakşehir ile karşılaşacak.

Ryan Babel'in ekonomi isyanıRyan Babel’in ekonomi isyanı

Beşiktaş’ın 2023-24 sezonu fikstürü şu şekilde:

  1. Hafta: VavaCars Fatih Karagümrük (D)
  2. Hafta: Pendikspor
  3. Hafta: Adana Demirspor (D)
  4. Hafta: Demir Grup Sivasspor
  5. Hafta: Trabzonspor (D)
  6. Hafta: Yukatel Kayserispor
  7. Hafta: Tümosan Konyaspor (D)
  8. Hafta: İstanbulspor
  9. Hafta: Galatasaray (D)
  10. Hafta: Gaziantep FK
  11. Hafta: Antalyaspor (D)
  12. Hafta: Başakşehir
  13. Hafta: Yılport Samsunspor (D)
  14. Hafta: MKE Ankaragücü (D)
  15. Hafta: Fenerbahçe
  16. Hafta: Çaykur Rizespor (D)
  17. Hafta: Corendon Alanyaspor
  18. Hafta: Atakaş Hatayspor (D)
  19. Hafta: Kasımpaşa

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.