Alperen fikrini değiştirdi, milli takıma geliyor

Milli Takım kampına katılmak istemediği ve direkt olarak resmi maçlarda oynamak istediği için teknik ekibin onayını alamayan Alperen Şengün, bireysel hazırlıklarını yarıda bıraktı ve İtalya’daki kampa katılmaya karar verdi.

Spor 2 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Alperen milli takıma geliyor.

Bu yazın basketbol adına en çok tartışılan konularından biri Cedi Osman, Alperen Şengün, Shane Larkin ve Scottie Wilbekin gibi isimlerin olimpiyat elemeleri oynayacak milli takımın kampına gelmeyi reddetmeleri oldu. Bu durum birçok çevre tarafından eleştirildi. Cedi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında affını istedi. Larkin ve Wilbekin sakatlıkları nedeniyle gelmek istemediler. Alperen ise kamp kısmını es geçip direkt olarak elemelerde forma giymek istedi. Ancak bu durum kabul görmedi.

Alperen, Fanatik’in haberine göre fikir değiştirdi. Oyuncu, bireysel antrenmanlarını yarıda bırakmaya ve İtalya’daki kampa katılmak üzere ülkeye gitmeye karar verdi. Habere göre Alperen, milli takımın Trento ve İstanbul’da oynayacağı hazırlık maçları için de kadroda olacak. Öte yandan Shane Larkin’in durumuysa Pazartesi günü çekilecek MR’ın ardından belli olacak. Millilerin olimpiyat elemelerinde oynayacağı karşılaşmalar 12 Ağustos’taki İzlanda mücadelesiyle başlayacak.

Bursaspor basketbol şubesi için InfoYatırım ile anlaştıBursaspor basketbol şubesi için InfoYatırım ile anlaştı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.