‘Euphoria’ yıldızı Angus Cloud 25 yaşında hayatını kaybetti

HBO yapımı 'Euphoria' dizisindeki rolüyle tanınan 25 yaşındaki oyuncu Angus Cloud hayatını kaybetti. Genç oyuncu geçen hafta babasını kaybetmişti. Ailesi yaptığı açıklamada Cloud'un bir süredir zihinsel sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve babasının kaybının kendisini çok etkilediğini söyledi.

Kültür Sanat 2 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Cloud, 'Euphoria' dizisinde Zendaya'nın canlandırdığı Rue Bennett karakterinin zaman zaman uyuşturucu satıcısı Fezco olarak başroldeydi.

‘Europhia’ dizisinin 25 yaşındaki oyuncusu Angus Cloud hayatını kaybetti. Cloud kariyerinin henüz başındaydı. HBO’nun fenomene dönüşen dizisine tesadüfen seçilmişti, garsonluktan hızla ‘Euphoria’ dizisinde başrol oynamaya geçmişti. Canlandırdığı Fez karakteri, ilk büyük oyunculuk deneyimiydi.

Öyle ki yıldızı parladıktan sonra verdiği röportajda, aniden gelen bu ünlü olma halini sindirmeye çalıştığını söylemekten çekinmiyordu. “Onlar ünlü olmaya çalışıyorlardı. Sıkı çalışıyorlar, ‘zirveye çıkacağım’ diyorlardı. Ancak benim için sadece reddedemeyecek kadar güzel bir fırsattı. Bu kadar ileri gideceğini düşünmüyorum.”

Kariyerinin geri kalanında birçok ünlü oyuncunun mücadele ettiği bu sorunun üstesinden gelebilir miydi sorusunun cevabını artık hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz. Ancak Cloud zor bir dönemden geçiyordu. Genç oyuncu geçen hafta babasını kaybetmişti. Aile, yaptığı açıklamada ölüm nedenini açıklamadı ancak yaşadığı zihinsel sağlık sorunlarıyla mücadelesinin etkili olabileceğini işaret etti.

Aile ölüm haberini, “Bugün muhteşem bir insana veda etmek zorunda kaldık” sözleriyle duyurdu: “Tek avuntumuz Angus’un, aynı zamanda en iyi arkadaşı olan, babasıyla yeniden buluştuğunu bilmek.” Aile ayrıca bu acı olayın başkalarına ‘yalnız olmadıklarını ve sorunlarıyla sessizlik içinde tek başlarına mücadele etmek zorunda olmadıklarını hatırlatmasını’ umduklarını da dile getirdi.

Cloud’un ölümü kendisini tanıyan herkesi şaşırttı. Aralarında dizinin yapımcısı HBO, ‘Europhia’ dizisinin resmi sosyal medya hesabı, tasarımcı Donatella Versace’nin de bulunduğu birçok kurum ve kişi genç oyuncunun ölümünün ardından üzüntülerini dile getirdi.

Madonna: Çocuklarım sayesinde hayattayımMadonna: Çocuklarım sayesinde hayattayım

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.