Kylie Minogue: Beni Margot Robbie canlandırsın

Kylie Minogue, hayatının filme çekilmesi halinde kendisini Margot Robbie'nin canlandırmasını istedi. 'Barbie'nin yıldızını çok beğendiğini ve rüyalarına dahi girdiğini söyleyen Minogue, Robbie'nin de kendisi gibi Avustralyalı olmasının aksan konusunda önemli bir etken olduğunu hatırlattı.

Kültür Sanat 5 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Margot Robbie son döneminden adından en çok söz ettiren yıldızlarından biri.

‘Padam Padam’ şarkısıyla yıllar sonra çok büyük ses getiren Kylie Minogue’un bir isteği var. 1980’li yıllardan itibaren müzik dünyasının ikon isimlerinden biri olan sanatçı, günün birinde hayatı beyaz perdeye taşınacaksa kendisini kimin canlandırmasını istediğini açıkladı. Bu isim ‘Barbie’ filmiyle dünyanın gündemindeki isim olan Margot Robbie’den başkası değil.

Kylie Minogue E! Entertainment’a verdiği röportajda günün birinde hayatı filme çekilirse Margot Robbie’nin başrolünde yer almasını istediğini söyledi. 55 yaşındaki yıldız ismin bu isteğinin altında yatan neden ise ‘Barbie’ filminin yıldızının da kendisi gibi Avustralyalı olması ve bu nedenle de benzer aksana sahip olması. İngilizce konuşulan coğrafyalarda Avustralya aksanı, en farklı karakteristiğe sahip olan aksan olma özelliği taşıyor.

Avustralyalı yıldız oyuncu Margot Robbie’nin güzelliği karşısında büyülendiğini ifade etmekten geri durmayan Kylie Minogue, ‘Barbie’nin yıldızının rüyalarına girdiğini de sözlerine ekledi. Yıldız oyuncuyu Robbie’yi çok beğendiğini ifade eden 55 yaşındaki müzisyen özellikle aksan konusunu çok önemsediğini belirtti. Bu konuda da en ççok Margot Robbie’ye güvendiğini sözlerine ekledi.

Kylie Minogue’un büyük övgülerle bahsettiği Margot Robbie, ‘Barbie’ ile gişede de harikalar yaratıyor. Pandemi sonrası sinemaya da büyük bir yükseliş yaşatan filmin gişe hasılatı 800 milyon dolara da yaklaşmış durumda. Mattel’in dünya çapında fenomene dönüşen oyuncağı, Greta Gerwig’in yönetmenliğinde beyaz perdeye taşınırken Margot Robbie oyunculuğu ve güzelliğiyle de büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Konser Kurdu elektronik ritimleri takip ediyorKonser Kurdu elektronik ritimleri takip ediyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.