Müjdeler olsun! Madonna pistlere dönüyor

Madonna sahneye geri dönüyor. Haziran'da otel odasında baygın bir şekilde bulunan ve yakalandığı enfeksiyon nedeniyle entübe edilen popun kraliçesi ertelemek zorunda kaldığı turnesine nihayet başlıyor. Ekim ayında Londra'dan başlayacak turnede İstanbul ne yazık ki duraklardan biri değil.

Kültür Sanat 17 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Madonna'nın turnesi ekim ayında başlıyor.

New York’ta kaldığı otel odasında baygın bulunduktan sonra hastaneye kaldırılan Madonna, hayranlarını üzen günleri geride bıraktı. Sağlığına yeniden kavuşan popun kraliçesi rutinine de geri dönüyor. Rahatsızlığı öncesi dünya turnesine çıkmaya hazırlanan 65 yaşındaki yıldız, yarım kalan hikâyeyi tamamlamak ve hayranlarına kavuşmak için yola çıkıyor.

‘Back That up to the Beat’ ile yıla damga vuran Madonna, bir süredir Celebration Tour hazırlıkları içerisindeydi. Son olarak ‘Sorry’ adlı teklisini yayınlayan yıldız isim, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ertelediği turne programına başlamak için gün sayıyor. Hayranları tarafından merakla beklenen turnenin ilk durağı ise Londra olacak.

Madonna konser pistine geri dönüyor

Haziran ayında ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalanıp ardından yoğun bakıma kaldırılan popun kraliçesi, ertelediği dünya turnesinin programını açıkladı. Tedavisi sırasında entübe edilen ve hayranlarını endişelendiren Madonna, Celebration Tour için sonbaharda yola çıkıyor. Londra’da gerçekleşecek olan ilk konserin tarihi 14 Ekim. Yıldız isim normalde turnesine 15 Temmuz’da Kanada’dan başlayacaktı.

Ocak 2023’te açıkladığı turnesinde bir ‘Holiday’in 40. yılını kutlamayı amaçlayan Madonna, Londra’daki dört konserinin ardından kıta Avrupası’na geçecek. Belçika’nın Antwerp kentinde konser verecek olan popun kraliçesi turnesine 25 Ekim’de Danimarka’nın başkenti Kopenhag ile devam edecek. Ekim ayının son konserini İsveç’te verecek olan yıldız isim ardından 1 ve 2 Kasım’da Barcelona’da hayranlarıyla buluşacak. İber yarımadasındaki programına Portekiz’in başkenti Lizbon ile devam edecek olan müzisyenin programında ne yazık ki İstanbul yok.

Çağ açıp çağ kapatan albüm 32 yaşındaÇağ açıp çağ kapatan albüm 32 yaşında

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.