Sergen Yalçın futbol konuşurken ‘Ben bekarım’ dedirten video

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın futbol konuşurken sosyal medyaya Belarus'ta bir eğlence kulübündeki görüntüleri düştü. Yalçın, Bekar adamım' diyerek konuyu kapattı.

Spor 17 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Belarus'ta açılan yeni gece kulübünün tanıtım videosunda Sergen Yalçın'ın görüntüsü yer aldı.

Sergen Yalçın, Türk futbolunda dobralığıyla tanınan bir kişi. Önce futbolculuğunda sonra teknik direktörlüğünde şampiyonluk yaşayan nadir isimlerden biri olan Sergen Yalçın, Levent Ümit Erol’un moderatörlüğünü yaptığı ‘Doğru Tektir’ YouTube programına konuk oldu. Yalçın Beşiktaş’ı şampiyon yapması hakkında şunları söyledi: Benim başarım, Beşiktaş’ı şampiyon yapmak değil. Beşiktaş’ı herkes şampiyon yapabilir. Benim başarım, ekonomi ve genç oyuncular. Şampiyonluk sezonunda Ersin ve Rıdvan, aylık 20 bin TL’ye oynuyordu. Serdar Saatçı, 5 bin TL alıyordu. Ekonomik anlamda kulübü zorlamadan biz şampiyon olduk.”

Sergen Yalçın’dan Fenerbahçe konusunda yalanlama: “Oturur konuşuruz”Sergen Yalçın’dan Fenerbahçe konusunda yalanlama: “Oturur konuşuruz”

Teknik direktör, siyah-beyazlı yönetimin şampiyon olunduktan sonra kendisine ertesi gün imza attırması gerektiğini belirterek, “Şampiyon olmuş bir adama, ertesi gün imza attırman lazım. O sürecin o kadar uzamaması gerekiyor. Şampiyon olmuş hocanı, medyadaki insanların ağzına vermemelisin. O süreç, bizi çok yıprattı” dedi. Yalçın, Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile de görüştüklerini ancak maddi sorunlar nedeniyle anlaşamadıklarını açıkladı.

Beşiktaş'ın Rachica duyurusu olay çıkardı! FETÖ...Beşiktaş’ın Rachica duyurusu olay çıkardı! FETÖ…

Hedefinin A Milli Takım olduğunu vurgulayan Yalçın, Fenerbahçe hakkında şöyle konuştu: “İsmail Kartal’ın eline çok güçlü bir kadro verdiler. İsmail Hoca, Fenerbahçe’yi bilen iyi bir teknik direktör. Bu kadroyla başarılı olması gerekiyor zaten. Bu kadroyu, 4. yapamazsın. Konferans Ligi, çok alt bir lig. Çeyrek finalde falan Konferans Ligi, biraz bir şeye benziyor. Bizim takımlarımız, orada başarılı olabilirler.”

Sergen Yalçın konuşurken konu bir anda Belarus’ta yeni açılan bir gece kulübünün tanıtımı için çekilen videoya geldi. Videoda görüntüsü bulunan Yalçın, “Gece kulübüne gitmek, yüz kızartıcı bir suç mu? Görüntülerim çıkmış bir yerde, gece kulübünde. Ya kardeşim, ne var bunda? Ben evli değilim, bekarım. Tek başıma yaşıyorum. Özel hayatım var. Bunların hesabını kimseye verecek değilim” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.