Bu bir ilk… Sosyal medya fenomeni Dilan Polat nasıl Fenerbahçe kadın voleybolunun yeni sponsoru oldu?

Kendi adını taşıyan güzellik salonu zinciriyle tanınan Dilan Polat, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’na ‘Tayt arkası sponsoru sponsoru oldu. Anlaşmanın detaylarını öğrenmek için aradığımız Polat, “Bu konuyla tamamen eşim ilgileniyor, ben hiç bilmiyorum” dedi.

Spor 18 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Dilan Polat önce doğum fotoğrafçılığı yaptı, sonra eşiyle birlikte kendi adını taşıyan bir güzellik salonu zincirinin ortağı oldu.

Fenerbahçe’nin iki gün önce İnternet sitesinden yaptığı bir duyuru yalnızca sporseverlerin değil magazini yakından takip edenlerin de dikkatini çekti: “Kulübümüz, kadın voleybolunun ülkemizdeki lokomotifi Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın ‘Tayt Arkası Sponsorluğu’ için Dilan Polat Şirketler Grubu ile anlaşma sağladı.”

Bazıları adını ilk kez bu vesileyle duymuş olsa da sosyal medyayı aktif kullanan çoğu kişi Dilan Polat adına yabancı değil. 33 yaşındaki Polat; güzellik, magazin ve iş dünyasının kesişim kümesinde hayli geniş bir alanı kaplıyor ve bakın 7 milyon takipçili Instagram profili bize ne anlatıyor: 

Türkiye’nin 43 ilinde yüzden fazla şubesi olan güzellik merkezleri zinciri, aynı zamanda iş ortağı olan varlıklı bir eş, iki tatlı evlat, refah seviyesi yüksek, renkli bir hayat… Güzel elbiseler, mücevherler, bol kahkaha. Bir de, arada sırada takipçilerle ya da başka ünlü isimlerle girilen polemikler, tartışmalar, eh o da sosyal medyanın şanından…

Trajik kayıp, zor çocukluk

Yine de, profiline bakıp her şeyin güllük gülistanlık olduğu sanılmasın. Üç çocuklu bir ailenin ortanca evladı olan Polat, sadece 11 yaşındayken bütün aileyi temelden sarsan büyük bir trajedi yaşadı.

Polat’ın, Youtube yayınlanan Katarsis X-TRA programında anlattığına göre bir gece üç kardeş odalarında uyurken, babası beyin hastalığına bağlı ataklarından birinde annesini öldürdü. Psikolog Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu terapi – sohbet programı, Polat’ı tanırken Instagram hesabının ötesine geçmek isteyenler için burada.

16 yıldır evli olduğu eşiyle lisede tanışan, güzellik merkezleri işinden önce doğum fotoğrafçılığı yapan, şimdi de adını ülkenin en büyük kulüplerinden birinde en prestijli spor dalına sponsor olarak yazdıran Dilan Polat’ı bu gelişmenin detaylarını öğrenmek için aradık. Sponsorun, 2015’te eşi Engin Polat’la ortak kurdukları Dilan Polat Şirketler Grubu olduğunu söyledi ve “Bütün detaylarla eşim ilgileniyor, ben hiç bilmiyorum” dedi.

Filenin Sultanları altın madalya yolculuğuna çıkıyor...Filenin Sultanları altın madalya yolculuğuna çıkıyor…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.