Championship’te Ozan ‘Tufan’ı esiyor!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City Bristol City ile 1-1 berabere kalırken golü Ozan Tufan attı. Bu sezon 4. kez ağları sarsan futbolcu gol krallığında liderlik koltuğunda oturuyor.

Spor 27 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Ozan Tufan, Bristol City karşısında bu sezon dördüncü golünü attı.

Milli futbolcu Ozan Tufan, İngiltere Championship’e en iyi başlangıç yapan futbolcuların başında geliyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’de forma giyen oyuncu takımının 1-1 berabere kaldığı Bristol City karşılaşmasında tek golü atan oyuncu oldu. MKM Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Hull City, 17. dakikada organize gelişen atakta Ozan’ın ayağından bulduğu golle öne geçti.


Ozan Tufan 61. dakikada yerini bir dönem Denizlispor’da da forma giyen Oscar Estupinan’a bıraktı. Milli futbolcu çıktıktan 1 dakika sonra Bristol City, Nahki Wells ile skora denge getirdi. Kraşılaşma 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Hull City 7 puanla 5’inci sıraya, Bristol City ise 5 puanla 9’uncu sıraya yükseldi.

Böyle tüyo düşman başınaBöyle tüyo düşman başına

Gol krallığında Ozan Tufan zirvede

Championship’te 4 haftada dördüncü golünü atan Ozan Tufan fileleri en çok sarsan oyuncu durumunda. 28 yaşındaki futbolcu, Hull City’nin ligin ikinci haftasında konuk ettiği Sheffield Wednesday ağlarına 3 gol göndermeyi başarmıştı. Ozan Tufan’ı Southampton forması giyen Adam Armstrong ile Che Adams, Norwich City’den Jon Rowe, Stoke City futbolcusu Andre Vidigal ve Ozan Tufan’ın takım arkadaşı Aaron Connolly üçer golle takip ediyor.

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarına: Rahat olunAcun Ilıcalı’dan Hull City taraftarına: Rahat olun

Acun Ilıcalı, Beşiktaş’a transfer olmasına vize vermemişti

Hull City’nin sahibi olan iş insanı Acun Ilıcalı, Beşiktaş’ın Ozan Tufan’ı transfer etmek istemesi üzerine şu açıklamayı yapmıştı: “Beşiktaş benim için çok değerli bir camia. Ozan konusunda bazı konuşmalar olması normal. Ozan değerli bir oyuncu. Biz olmasaydık normal şartlarda Beşiktaş’a giderdi. Ona İngiltere’de güzel bir ortam sağladık. Taraftarlar onun şarkılar söylüyor. Bizimle birlikte Premier Lig’i zorluyor durumda. Türkiye’ye şu anda dönmek istemiyor. Tahmin ediyorum ve izlenimim o ki, çok mutlu burada. Bize katkı vereceğini biliyor. Hocamızla da arası çok iyi. Bizimle birlikte kalacaktır.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.