Elton John’a nazar değdi: Düştü, yaralandı, hastaneye kaldırıldı

76 yaşındaki Sir Elton John'a nazar değdi. 76 yaşındaki müzisyen evinde düştü ve doku zedelenmesi nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. Yakın zamanda sona eren uzun soluklu turnesi sonrası Akdeniz kıyısındaki evinde dinlenmeye çekilen John'un tedavisi hastane sonrasında evinde sürecek.

Kültür Sanat 30 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Elton John yakın tarihte gerçekleştirdiği turnesinde yüzbinlerce izleyiciye ulaşmıştı.

Elton John’a tabiri caizse nazar değdi. Sir ünvanlı müzisyen Fransa’nın güneyindeki Nice kentinde bulunan villasında düşerek yaralandı. Olayın nasıl gerçekleştiği açıklanmazken 76 yaşındaki müzisyen yakınlardaki hastanede tedavi altına alındı. Doku zedelenmesi yaşadığı açıklanan sanatçının sağlık durumu hem hayranları arasında endişeye neden olurken İngiliz medyasında da ana gündem maddesi haline geldi.

Yaz başında uzun soluklu turnesiyle büyük başarı elde eden ve yüzlerce milyon dolarlık hasılat elde eden Sir Elton John, bu yoğun tempoyu artık kaldıramadığını ifade ederek artık bu denli büyük konser serileri gerçekleştirmeyeceğini açıklamıştı. Ailesine daha çok vakit ayırmak istediğini açıklayan İngiliz müzisyen, Akdeniz kıyısındaki evinde dinlenmeye çekilmişti. 50 yılı geride bırakan müzik kariyeri boyunca sayısız ödül ve başarıya imza atan sanatçının yaralanması sonucu hastaneye kaldırılan müzisyenin sağlık durumu hakkında ilk açıklama hastane yönetimi tarafından yapıldı.

Elton John’un tedavisi evinde devam edecek

BBC’ye konuşan hastane yetkilileri Elton John’un önlem amaçlı olarak hastaneye kaldırıldığını, buradaki tetkiklerin ardından da dün sabah itibarıyla taburcu edildiğini açıkladı. Müzisyenin tedavisine evinde devam edilecek. Yaşadığı doku zedelenmesi sonrası hareket kabiliyetinde zayıflama yaşayan Sir ünvanlı sanatçı, bir süre gözetim altında tutulacak. Endişelenecek bir durumun olmadığını belirten hastane yetkilileri müzisyenin gündelik ihtiyaçlarını karşılayabileceğini açıkladı.

1947 doğumlu müzisyen tedavi sürecinde eşi David Furnish ve iki çocuğuyla birlikte Nice kentindeki villasında kalmayı sürdürecek. Son olarak İsveç’in başkenti Stockholm’de konser veren Elton John’un sağlığına kavuştuktan sonra yeniden sahneye çıkıp çıkmayacağı merak konusu.

Amy Winehouse'un günlüğü açıldı: 'Ben sınıfın delisiyim; insanlarla dalga geçmekten hoşlanırım'Amy Winehouse’un günlüğü açıldı: ‘Ben sınıfın delisiyim; insanlarla dalga geçmekten hoşlanırım’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.