Yılmaz Erdoğan halkın içine girdi: Metroda türkü söyledi

Metroda yolculuk yapmanın avantajları da var. Önceki gün İstanbul Levent Metro istasyonuna yolu düşenler bedava Yılmaz Erdoğan'ın saz çalıp türkü söylediğine şahitlik ettiler. Sanatçı metroda müzik yapan bir müzisyene eşlik edip 'Candan İleri' türküsünü söyledi.

Kültür Sanat 4 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
'Candan İleri' türküsünü seslendiren Erdoğan, çevredekilerden alkış topladı.

Eğer önceki gece İstanbul Levent metro istasyonuna yolunuz düştüyse yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın saz çalıp türkü söylediği anlara denk gelmiş olabilirdiniz. Erdoğan, Levent Metro’da saz çalan bir müzisyene eşlik etti. Sazı eline alan Erdoğan, ‘Candan İleri’ türküsünü söyledi.  Erdoğan, çevredekilerden alkış topladı. O anlar sosyal medyada da paylaşıldı.

Son yıllarda ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?’ ve ‘Cici’ filmleriyle izleyici karşısına çıkan Erdoğan, 20 yıl sonra ekranlara dönecek. Hazar Ergüçlü ile başrolü paylaşacağı ‘İnci Taneleri’ adlı dizi Kanal D’de ekrana gelecek. Erdoğan, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu dizi hakkında gazeteci Sibel Arna’ya konuşmuş, derin bir aile meselesine odaklandığını söylemişti:

“20 yıl sonra televizyona geri dönüyorum. Gerçekçi bir hikaye yazdım. Ne komik olsun diye uğraştım ne olmasın diye uğraştım. İnsanlar arasındaki bağlarla ilgili derin bir aile meselesine odaklandım” demişti.

Süper Baba'dan bir vedaSüper Baba’dan bir veda

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.