Hırsızdan kesin inkar yöntemi: Ben değilim bana çok benziyor

Adana'da bir evin bahçesinden motosiklet çalan Ş.B. (30), güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilip, yakalandı. Ş.B., kendisine izletilen görüntüleri reddedip, 'Bana çok benziyor ama o kişi ben değilim' dedi.

Gündem 5 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Olay, 4 Ağustos’ta gece saatlerinde Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Ş.B., bir evin bahçesindeki motosikletin direksiyon kilidini kırıp, sürükleyerek götürdü. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Motosikletin sahibi A.T., sabah durumu fark edince polise haber verdi. Görüntülerden tespit edilen Ş.B., Mirzaçelebi Mahallesi’nde çaldığı motosikletle yakalandı. Suçlamayı kabul etmeyen Ş.B.’ye, güvenlik kamerası görüntüleri izletildi. Görüntülerdeki kişinin kendisine çok benzediğini ileri süren Ş.B., “Görüntülerdeki kişi, bana çok benziyor. Ama o kişi ben değilim. Bu motoru, satın aldım” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ş.B. tutuklandı.

Hırsızlık için girdiği lokantada ocağı açıp yemek yaptı... 'Usta olarak başlamak isterse bekliyoruz'Hırsızlık için girdiği lokantada ocağı açıp yemek yaptı… ‘Usta olarak başlamak isterse bekliyoruz’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.