Maehle Gasperini’ye verdi veriştirdi, Merih onayladı

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg’a transfer olan Joakim Maehle, Atalanta’da diktatörlük olduğunu belirterek eski hocası Gian Piero Gasperini’yi eleştirdi. Merih yorumlara katıldığını belirtti.

Spor 6 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Maehle'den çarpıcı açıklamalar, Merih'ten açıklamalara onay.

Joakim Maehle, Euro 2020 Danimarka performansıyla fazlasıyla öne çıktı. Oyuncunun performansı, aynı turnuvada üst düzey oynayan Atalanta oyuncularından yalnızca biriydi. Maehle, 3’lü savunmada kanat bek olarak son derece değerli bir oyuncu olduğunu kanıtladı.

Aynı Maehle geçtiğimiz yaz transfer döneminde Gian Piero Gasperini’nin Atalanta’sından ayrılarak Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg’a transfer oldu. Maehle, İtalyan basınına verdiği röportajda Atalanta günleri hakkında konuşurken Gasperini’ye verdi veriştirdi. Oyuncu, İtalyan kulübünde adeta diktatörlük olduğunu ifade ederek, zamanlarının çoğunun spor salonunda geçtiğini belirtti. Korkuya dayalı bir yönetim tarzı olduğuna dikkat çeken oyuncu kendilerini insan gibi değil sayı gibi hissettiklerini ifade etti.

Hakan attı, Inter farkla seriye bağladıHakan attı, Inter farkla seriye bağladı

Maehle başından geçen bir anıyı “Birini garip şeyler için taciz edebiliyor. Örneğin Hojlund ve ben antrenmanlara birlikte giderdik. Ama birlikte araba kullanmamızı istemezdi. Çünkü o zaman antrenman yolunda birlikte oturup sohbet edebilir, eğlenebilirdik. Bunu istemedi ve bu yüzden azarlandım” diyerek anlattı.

Maehle’nin bu ifadelerinin olduğu röportajın olduğu paylaşımın altına yorum yapan Merih Demiral ise “Hepsi doğru” sözlerini kullandı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.