Venedik’te skandal: Kanye West bildiğiniz gibi

Kanye West ve eşi Bianca Censori, Venedik'teki gondol sefasında ipin ucunu kaçırdı. Kentin ünlü kanallarında dolaşan çift, kalabalığın arasında cinsel yakınlaşmada bulunurken büyük tepki çekti. Olay sonrası gondol şirketi, West ve Censori'ye bir daha hizmet vermeyeceklerini açıkladı.

Kültür Sanat 7 Eylül 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Kanye West ve Avustralyalı eşi Bianca Censori

Her yaptığıyla gündem olmayı başarabilen az sayıdaki isimden biri olan rapçi Kanye West bu kez büyük çaplı bir skandala imza attı. Amerikalı müzisyen Venedik tatili sırasında her turist gibi gondol turu yaparken uygunsuz hareketleriyle tepki çekti.

Ünlü rapçi Kanye West ve eşi Bianca Censori, Venedik’te faaliyet gösteren bir tekne şirketinin gezi gondolunda sergiledikleri davranışlar nedeniyle şirketin araçlarını kullanmaktan men edildi. Şirket tarafından paylaşılan bilgiye göre çift, gondol gezisi sırasında Venedik kanallarında cinsel yakınlaşma yaşadı. Etraftaki kalabalığa aldırmayan çiftin bu tavrı tepki çekerken dünya basınında da skandal olarak nitelendirildi.

Kanye West ve Bianca Censori’nin görüntüleri sosyal medyada yayıldı

2021’de adını yasal olarak Ye olarak değiştiren 46 yaşındaki Amerikalı rapçi Kanye West, 28 yaşındaki Avustralyalı tasarımcı Bianca Censori ile geçen ayın sonunda Venedik’te bir tekne gezintisi sırasında fotoğraflanmıştı. Etraftaki kalabalığa pek de aldırmayan çiftin cinsel yakınlaşması fotoğraf karelerine yansımıştı.

Fotoğraf tahmin edileceği üzere sosyal medyada kısa sürede yayılmış ve tepkilere neden olmuştu. Fotoğrafların yayınlanmasının ardından tekne şirketi bir açıklama yayınlayarak ünlü çiftin gelecekte firmalarına ait gondolları kesinlikle kullanamayacaklarını belirti. Böylece hem Kanye West hem de Bianca Censori’nin şirketin hizmetlerini kullanması yasaklandı.

Ünlü müşterileri arasında Lady Gaga, Harry Styles ve Ben Affleck’in gibi isimlerin bulunduğu Venezia Turismo Motoscafi’nin sözcüsü, gondolu kullanan görevlinin, Kanye West ve Bianca Censori’nin cinsel yakınlaşmasını görmediğini zira o esnada kanallar üzerindeki trafiğe odaklandığını açıkladı.

Emma Stone 'Poor Things'teki rolünü çok sevmişEmma Stone ‘Poor Things’teki rolünü çok sevmiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.