Mario Balotelli: Suudi Arabistan’a para için gitmediğini söylemek saçmalık

Bir dönem Adana Demirspor'da forma giyen İtalyan futbolcu Mario Balotelli, Suudi Arabistan'a giden oyuncuların parayı tercih ettiğini söyledi.

Spor 10 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Balotelli'den Tayyip Erdoğan'lı tepki.

Bir dönem Adana Demirspor forması giyen İtalyan forvet Mario Balotelli, Suudi Arabistan Ligi’ne transfer olan oyuncular hakkında konuştu. Kendisine 2019 yılında Çin’den büyük bir teklif geldiğini söyleyen Balotelli, “Çin’den gelen teklif reddedip Marsilya’da kalma kararı almıştım. Suudi Arabistan’dan gelen tekliflerden çok daha yüksek bir teklifti bu” dedi.

Suudi Arabistan'ın petrodolarları Premier Lig'i geçmeye yetmediSuudi Arabistan’ın petrodolarları Premier Lig’i geçmeye yetmedi

Cristiano Ronaldo’nun “Suudi Arabistan Ligi, Premier Lig ve diğer liglerin seviyesine gelecek” açıklamasını değerlendiren Balotelli, “O öyle düşünüyor olabilir ama bu mantıkla Çin Ligi’nin de dünyanın en iyi 5 liginden birisi olması gerekirdi. Suudi Arabistan’a giden oyuncuların oraya para için gitmediğini söylemek saçmalık. Daha az para alsalardı Suudi Arabistan’a giderler miydi?” diye konuştu.

UEFA, Suudi Arabistan'a Avrupa kapısını kapattıUEFA, Suudi Arabistan’a Avrupa kapısını kapattı

Bonservisi İsviçre’nin Sion takımında bulunan 33 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon çıktığı 21 maçta 6 gol atarken 1 asist yaptı. Süper Lig’de 1 sezon Adana Demirspor forması giyen ve 35 maçta 19 kez ağları havalandıran Balotelli, geçtiğimiz sezonun başında sürpriz bir kararla Sion’a transfer olmuştu. İtalyan yıldız kariyeri boyunca; İnter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nice, Marsilya gibi takımların formasını giydi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.