Erdem Can’dan Erten Gazi’ye: Terbiyesiz, beni Ergin Ataman mı sandın?

Yeni sezon hazırlıklarını yeni koçu Erdem Can'la sürdüren Anadolu Efes hazırlık maçında Karşıyaka ile karşılaştı. Efes'in mola aldığı esnada Erdem Can'ın Erten Gazi'ye söyledikleri ekrandan duyuldu. Can'ın, "Terbiyesiz herif, beni Ergin Ataman mı sandın?" dediği duyuldu.

Spor 21 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Erdem Can'dan oyuncusuna Ergin Ataman mesajı.

2020-21 ve 2021-22 sezonlarını EuroLeague’de şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes, uzun süren Ergin Ataman döneminin ardından yeni sezona Erdem Can yönetiminde hazırlanıyor. Geçen sezon koçluk kariyerinin ilk dönemini Türk Telekom’da yaşayan ve takımıyla EuroCup finaline çıkan Can, kariyerindeki ikinci adımı Efes’e gelerek yaptı. 5 sezon süren Ergin Ataman dönemiyse deneyimli koçun Panathinaikos’a gitmesiyle sona ermişti.

İki koç arasındaki anlayış farkını oyunculardan Shane Larkin yaptığı açıklamalarda vurguluyordu. Söz konusu farka Erdem Can’ın kendisi de maç esnasında Erten Gazi’ye serzenişiyle vurgulamış oldu. Karşıyaka ile hazırlık maçı yapan Efes’te Can mola aldı. Takım kenara geldiğinde Erten Gazi’ye sinirlenen koçun “Terbiyesiz herif. Sen beni Ergin Ataman mı sandın terbiyesiz herif?” dediği duyuldu. Bu sözler ekrana da yansıdı.

Erten Gazi bu olayın ayyuka çıkmasının üzerine X eski adıyla Twitter’dan bir paylaşım yaptı ve Beraber kelimesini kullandı.

Erten Gazi Anadolu Efes altyapısında yetiştikten sonra sırasıyla DePaul ve Fordham kolejlerinde forma giydi. 26 yaşındaki oyuncu 2020 yazında Anadolu Efes’e geri döndü ve takımla 2 EuroLeague, 1 Süper Lig, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Türkiye Kupası zaferleri yaşadı.

Potanın Perileri'nin 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası yolundaki rakipleri belli olduPotanın Perileri’nin 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası yolundaki rakipleri belli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.