Caner Erkin şova, Eyüpspor kazanmaya devam ediyor

TFF 1. Lig 6. haftasının açılış gününde Eyüpspor ve Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Eyüpspor karşılaşmayı 2-0 kazanırken ev sahibine galibiyeti getiren goller Caner Erkin ve Ahmed Kutucu’dan geldi.

Spor 23 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Caner Erkin 6. maçında 4 gol ve 3 asiste ulaştı.

Eyüpspor TFF 1. Lig’in ilk 5 haftasını 15 puanla geçerek son derece iyi bir başlangıç yaptı. Arda Turan yönetimindeki takım lige iyi başlangıç yapamayan ekiplerden Ümraniyespor’u ağırladı. İki İstanbul ekibinin mücadelesine damga vuran isim Caner Erkin oldu. Caner, ilk yarısını berabere biten maçın 60. dakikasında kornerden paslaşarak aldığı çok şık bir biçimde ağlara yolladı. Takımını öne geçiren Caner Erkin bu golle beraber 6. lig maçında 4 gole 3 asiste erişti. Eyüp adına maça noktayı koyan isim lige formda giren bir başka oyuncu Ahmed Kutucu oldu. Eyüp sahadan 2-0 galip ayrıldı, puanını 18’e yükseltti. Ümraniyespor galibiyet hasretini sürdürdü ve 2 puanla 18. sırada kaldı.

Bolu Tuzla’yı geçti

Günün diğer karşılaşmasında Boluspor ve Tuzlaspor karşı karşıya geldi. Bolu 23. dakikada Guy-Michel Landel ile öne geçti. 60. dakikada Mayingila N’Zuzi Mata 60. dakikada skoru eşitledi. Bu gol Tuzlaspor’un kaleyi bulan tek şutundan geldi. Ancak Bolu 75. dakikada Guy-Michel Landel ile tekrar öne geçti bu gol aynı zamanda 3 puanı getiren gol oldu. Bolu ligdeki ilk galibiyetini aldı ve puanını 6’ya yükseltti. Tuzla ise 3 puanda kaldı.

Türk futbolu bunca transferin parasını nereden buldu?Türk futbolu bunca transferin parasını nereden buldu?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.