Vargas’a İstiklal Marşı’nı Ebrar öğretiyor

Ebrar Karakurt, dün sabah Olimpiyat Elemeleri kapsamında oynanan Belçika maçının ardından yaptığı açıklamada Küba asıllı milli voleybolcu Melissa Vargas’a İstiklal Marşı’nı öğrettiğini açıkladı.

Spor 25 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Ebrar, Vargas'ın marş öğretmeni olmuş.

Filenin Sultanları, dün sabah Olimpiyat Elemeleri B Grubu son maçında Belçika’yı 3-0 mağlup etti ve 7’de 7 yaptı. Paris biletinin yanında Dünya Kupası’nın da sahibi olan Sultanlar’da elemelerin yıldızlarından biri tüm yaz olduğu gibi Melissa Vargas’tı. Vargas’la aynı pozisyonu paylaşan Ebrar Karakurt da oyuncuyla uyumlu performansını sürdürdü. Bu ikilinin yaz başında aynı takımda iyi anlaşıp anlaşamayacakları soru işaretiydi ancak bu soru işaretleri hızla silindi.

Ebrar’ın yaptığı son açıklamalara göre ikili sadece saha içinde değil saha dışında da çok iyi anlaşıyorlar ve birçok şeyi paylaşıyorlar. Öyle ki Karakurt, Vargas’a İstiklal Marşı öğretiyormuş. Vargas, 2018’de Fenerbahçe’ye transfer olmuş, 2021’de Türk vatandaşlığı almış ve bu sene ay-yıldızlı formayı sırtına geçirmeye başlamıştı. Bu yaz hem Milletler Ligi hem de Avrupa şampiyonasında kürsünün tepesinde olan Sultanlar İstiklal Marşı’nı zafer anlarında dinletmişti. Söz konusu marşın Avrupa şampiyonluğu sonrası söylenirken Ebrar’ın duygusal anları dikkat çekmişti. Ebrar marşı Vargas’a da öğretiyormuş. 4141 Sport’un haberine göre Ebrar henüz bir iki cümleyi öğrendiğini ancak yakın zamanda marşı tamamını Vargas’a öğretmek istediğini söyledi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.