UEFA’dan İsrail kararı: Ülkedeki tüm maçlar ertelendi

UEFA, önümüzdeki milli arada Filistin’le savaş halinde olan İsrail’deki oynanması planlanan tüm müsabakaların ertelendiğini açıkladı.

Spor 9 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
UEFA'dan İsrail kararı.

İsrail ile Filistin arasında 7 Ekim Cumartesi günü başlayan karışıklık, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Basketbol EuroLeague, kendi bünyelerinde oynanacak maçlardan İsrail kulüplerinin olduğu karşılaşmaları erteleme kararı almıştı. UEFA da önümüzdeki milli ara süresince İsrail’de oynanması planlanan maçların ertelendiğini duyurdu. Buna göre 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri kapsamında oynanacak İsrail-İsviçre maçı ertelendi. Bu karşılaşmanın yanı sıra 2025 21 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde oynanacak İsrail-Estonya ve İsrail-Almanya maçlarının da ertelendiği açıklandı. Son olarak 17 Yaş Altı takımlarından İsrail, Belçika, Cebelitarık ve Galler’in katılacağı mini turnuvanın da ertelendiği duyuruldu.

15 Ekim tarihinde oynanacak Euro 2024 Elemesi maçı Kosova-İsrail ise planlandığı tarihte Kosova’da oynanacak.

Gazze; boyutu Ümraniye kadar etkisi küresel: Hizbullah'tan taciz ateşi, Mısır'da bir polis İsrailli turistleri öldürdü, dünyada gösteriler ve güvenlik önlemleriGazze; boyutu Ümraniye kadar etkisi küresel: Hizbullah’tan taciz ateşi, Mısır’da bir polis İsrailli turistleri öldürdü, dünyada gösteriler ve güvenlik önlemleri

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.