Brezilya berabere kaldı, siniri Neymar’dan çıktı

Güney Amerika Dünya Kupası elemelerinin 3. haftasında Brezilya evinde Venezuela’yı ağırladı. 1-1 biten mücadelenin ardından Brezilyalı taraftarlar Neymar’a tepki gösterdi.

Spor 14 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Neymar maç sonunda taraftarlarla tartıştı.

Dün akşam oynanılan Dünya Kupası eleme maçlarında Güney Amerika grubunun ikinci sırasında bulunan Brezilya kendi sahasında altıncı Venezuela’yı ağırladı. 50. dakikada Gabriel Magalhaes ile öne geçen Brezilya skoru koruyamadı ve konuk ekip, 85. dakikada Eduard Bello ile beraberliği getiren golü attı. Maç sonunda Brezilyalı taraftarlar hıncını kaptan Neymar’dan çıkardı.

Patlamış mısır kutusu attılar

Mücadelede 90 dakika oynayan ve Magalhaes’e bir de asist yapan Neymar’ın kafasına maçın ardından soyunma odasına giderken patlamış mısır kutusu atıldı.

Duruma çok sinirlenen yıldız isimle taraftarlar arasında sözlü bir tartışma yaşandı. Takım arkadaşlarının sakinleştirdiği Neymar, güçlükle soyunma odasına götürüldü.

Yaz transfer döneminde 90 milyon euro bonservisle Suudi Arabistan takımlarından El Hilal’in yolunu tutan yıldız oyuncu yeni takımıyla çıktığı 5 maçta 1 gol 3 asist yaptı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.