Arda Güler sonunda gülebilir… Sevilla

İspanyol basınından gelen haberlere göre Arda Güler sakatlığını tamamen atlattı ve önümüzdeki hafta sonu oynanacak Sevilla maçında sahada olabilir.

Spor 17 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Arda Güler Real Madrid formasını bu hafta sonu giyebilir.

Arda Güler, önce menisküs ameliyatı ardından da adale sakatlığıyla beraber uzun zamandır yeşil sahalardan uzak kaldı. Ancak İspanyol basınından AS iyi haberi verdi. Arda sakatlığını tamamen atlattı. Ağrıları da geçen milli yıldız bu hafta sonu oynanacak Sevilla maçında görev verilmesi halinde sahaya çıkabilir duruma geldi.

Arda Real Madrid’e imza attığı günden bu yana tam 104 gün geçti. Bu süreçte herhangi bir maça çıkamayan Arda, idmanda geçirdiği sakatlığın ardından operasyon geçirdi. Daha sonra rehabilitasyon süreci geçiren Arda takımlara idmanlara başlayıp 27 Eylül tarihindeki Las Palmas maçında forma giymeye hazırlanırken yine sakatlandı. Bu kez de arka adale bölgesinden sakatlanan Arda yeni bir tedavi süreci içine girdi. Bu kez sakatlığı daha kısa süren oyuncu sahalara döndü. Bir süredir takımla idmanlarını sürdüren oyuncunun bu hafta sonu görev verilmesi halinde ilk kez Real Madrid formasını sırtına geçirecek. Real Madrid’in Sevilla maçı sonrasında da yoğun bir fikstürü var. Eflatun-beyazlılar önce Şampiyonlar Ligi’nde Braga deplasmanına gidecekler. Ardından dönüşte ligde El Clasico’da Barcelona deplasmanına çıkacaklar.

Luka Modric’in geçtiğimiz günlerde “Mükemmel bir çocuk” diyerek bahsettiği, teknik direktör Carlo Ancelotti’nin her fırsatta methiyeler dizdiği Arda, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den 20 milyon euro bonservis artı 10 milyon euro bonuslar karşılığında İspanya yolunu tutmuştu.

Arda Güler 'Golden Boy' finalisti olduArda Güler ‘Golden Boy’ finalisti oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.