Bayern Münih: Mazraoui barışsever bir kişi

Bayern Münih'in Filistin hakkında paylaşım yaptığı için Almanya'da sınır dışı edilmesi istenen futbolcusu Noussair Mazraoui için açıklama geldi. Faslı futbolcudan barışsever bir kişi olduğu konusunda güvence alındığı belirtildi.

Spor 21 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Bayern Filistin'i savunan oyuncusuna sahip çıktı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda ilk iki maçını kazanarak Galatasaray’ın önünde liderlik koltuğunda oturan Bayern Münih’te Mazraoui krize çözüme kavuştu. 25 yaşındaki Faslı futbolcu Ortadoğu’daki savaş hakkında Filistin’i destekleyen bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımın üstüne oyuncunun sınır dışı edilmesini isteyen dahi oldu. Mazraoui Bayern’in perşembe günkü sabah idmanında yer almadı. Faslının idmanda görünmemesi bazı soru işaretlerine yol açtı.

Ancak bu soru işaretleri Bayern Münih cephesinin resmi kanallardan yaptığı açıklamayla beraber çözüldü. Bayern cephesi yaptığı açıklamada “Bu hafta Noussair Mazraoui ile detaylı bir görüşme gerçekleştirildi. Mazraoui, barışsever bir kişi olarak terörü ve savaşı kesinlikle reddettiğine dair bize güvence verdi.” dedi. Oyuncunun sakatlığı nedeniyle antrenmanda yer almadığı detayı da belirtildi. Öte yandan Mazraoui de “Terörü ve terör örgütlerinin her türlü saldırılarını kınıyorum.” şeklinde konuştu.

Bayern Münih bugün saat 19.30’da Mainz 05’le kozlarını paylaşacak. Alman devi 24 Ekim Salı saat 19.45’te Galatasaray’la İstanbul’da oynayacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.