Britney Spears kitabının manşetlere taşınmasından rahatsız

Britney Spears son günlerde hayatına ve kariyerine odaklanan anı kitabı 'İçimdeki Kadın' ile gündemde. Ancak bundan rahatsız. Spears ünlü isimlerle anılarını da anlattığı kitabın kimseyi incitmesini istemediğini söylüyor. Ona göre bu kitap, geçmişiyle hesaplaşarak yeni bir sayfa açma girişimi.

Kültür Sanat 23 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Britney Spears, anılarını anlattığı kitabın kimseyi incitmesini istemediğini söylüyor.

Tüm zamanların en önemli pop ikonlarından Britney Spears son günlerde hayatına ve iniş çıkışlı kariyerine odaklanan anı kitabı ‘İçimdeki Kadın/ The Women in Me’ ile gündemde. Kitap 24 Ekim’de yayınlanacak, ancak bu zamana kadar birçok önemli başlığı sızdırıldı.

Geçen haftanın gündeminde de bu sızıntılardan biri vardı. Spears’ın kitabında 1999-2002 arasında birlikte olduğu şarkıcı Justin Timberlake’den hamile kaldığını ve onun isteği üzerine kürtaj yaptırdığını yazdığı ortaya çıktı.

Spears’ın kitabından Justin Timberlake ile ilgili sızıntıdan sonra gözler şarkıcıya çevrildi, ancak Timberlake herhangi bir açıklama yapmadı.

Kitap Spears’ın hayatındaki birçok ünlü isimle anılarını da içeriyor. Hal böyleyken medya kitabı yakından takip edip geçmişin üstü kapatılmış ya da o dönem çok da konuşulmamış başlıklarını gündeme getiriyor. Ancak Spears bu durumdan rahatsız.

 

Geçmişin hesabını kapatan bir kitap

Nitekim Grammy ödüllü şarkıcı sosyal medya hesabından bir açıklama  yaparak kitabında ismi geçen kimseyi incitmek istemediğini, bu zamana kadar çıkan haberlerden rahatsız olduğunu söyledi. Yaşananların geçmişte kaldığını, kitabı yazma amacının yeni bir sayfa açmak olduğunu hatırlattı:

“Kitabımın amacı asla kimseyi gücendirmek değildi. Yazdıklarım o zamanki bendi, hepsi geçmişte kaldı! Okuduğum manşetler hoşuma gitmiyor… Tam da bu yüzden dört yıl önce işi bıraktım. Kitapta anlatılanların çoğu 20 yıl öncesine ait… İlerledim ve buradan itibaren güzel, temiz bir sayfa açıyorum.

Bu aslında yazılması gerektiğini bilmediğim bir kitap… Bazıları rahatsız olsa da aslında bu kitap daha iyi bir gelecek için her şeye son vermemi sağladı. Umarım çoğu kez kendini özellikle yalnız hisseden, incinen veya yanlış anlaşılan insanları aydınlatabilirim. Bir kez daha belirtmek isterim ki, kitabı yazmamın amacı kendi düşüncelerimi dile getirmek değildi.”

‘İçimdeki Kadın’dan Spears’ın Timberlake ile ilişkisi dışında şarkıcının babasının vesayeti altında olduğu dönemde yaşadıklarını anlattığı bir bölüm de sızdırıldı.

Britney Spears ve Justin Timberlake'nin bir bebeği olabilirdiBritney Spears ve Justin Timberlake’nin bir bebeği olabilirdi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.