Kaza yapan aracın şoförü bıçaklanmış: Saldırgandan ‘taciz etti’ savunması

Denizli'de seyir halindeyken bir anda kaldırıma çarpan aracın kapısını açan polis ekipleri, sürücünün bıçaklandığını gördü. Gözaltına alınan bir kişi şoförün kendisini taciz ettiğini söyledi.

Gündem 23 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı’nda bir otomobil pazar günü 05.00 sıralarında seyir halindeydi. Ancak bir anda kaldırıma çarptı ve bunu gören vatandaşlar da polislere ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri otomobilin sürücü kısmında oturan Sadi Tokgöz’ün göğsünden bıçaklanmış halde ağır yaralı olduğunu gördü. Pamukkale Üniversitesi Hastanesine götürülen Sadi Tokgöz göğsüne aldığı 4 bıçak darbesi nedeniyle hayatını kaybetti.

Polisler de cinayete ilişkin soruşturma başlattı ve Sadi Tokgöz’ün en son 22 yaşındaki Kutluhan N. ile görüştüğünü belirledi. Gözaltına alınan Kutluhan N., ilk ifadesinde, otostop çekerek bindiği otomobilin sürücü Tokgöz’ün kendisini sakin bir yerde aracı durdurup elle taciz ettiği gerekçesiyle bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi. Kutluhan N.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

21 yıl sonra aynı acı: Öldürülen amcasının ismi verilen genç cinayete kurban gitti21 yıl sonra aynı acı: Öldürülen amcasının ismi verilen genç cinayete kurban gitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.