EuroLeague oyuncuları Ergin Ataman’a yüz çevirdi

EuroLeague anketine katılan basketbolcular, çalışmak istemedikleri koç olarak Ergin Ataman'ın ismini verdi.

Spor 26 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Zeljko Obradovic, Dmitris İtoudis ve Ergin Ataman'ın EuroLeague şampiyonlukları bulunuyor.

23 EuroLeague oyuncusu, bir ankete katılarak en çok çalışmak ve çalışmamak istedikleri koçları açıkladı. Panathianakos’un başında bulunan 57 yaşındaki Ergin Ataman’ın oyuncular arasında popüler olmadığı görüldü. BasketNews’in haberine göre Anadolu Efes ile iki şampiyonluğu bulunan Ergin Ataman, oyuncuların istemediği koçlarda birinciliği Kızılyıldız’daki görevine son verilen Dusko Ivanovic ile paylaştı. İki koç da oyuncuların yüzde 41.7’si tarafından istenmedi.

Obradovic ve Itoudis, Laso’ya geçildi

Oyuncuların en çok çalışmak istediği koç ise yüzde 39.1 ile Bayern Münih’in başındaki Pablo Laso oldu. Listenin ikinci sırasında yüzde 30.5 ile Partizan’ın başında bulunan eski Fenerbahçe çalıştırıcısı Zeljko Obradovic yer aldı. Üçüncü sırasında ise yüzde 13 destek alan Fenerbahçe’nin mevcut koçu Dimitris Itoudis bulunuyor.

Ne Alperen Şengün ne de Cedi Osman ilk maçta güldüNe Alperen Şengün ne de Cedi Osman ilk maçta güldü

Abartılan oyuncularda tanıdıklar var

Oyuncular aynı ankette EuroLeague’in en abartılan isimlerini de oynadı. Listenin ilk sırasında yüzde 20 ile bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen Panathianakos oyuncusu Kostas Sloukas yer aldı. Yüzde 13.3 ile Olympiacoslu Ignas Brazdeikis Panathinaikoslu Mathias Lessort ve Fenerbahçeli Yam Madar ikinciliği paylaştı.

Telekom'un hatları Avrupa'da kesikTelekom’un hatları Avrupa’da kesik

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.