MasterChef’te düşene gülündü: Danilo Şef elinde pizzayla yerde

MasterChef All Star'ın dün akşam yayımlanan bölümünde kaptanlık yarışı yapıldı. Mavi takımın kaptanı Tahsin olurken kırmızıların dümenine Cemre geçti. Stüdyoda ayağı kayan şef Danilo ise yere düştü. 

Popüler 31 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Bu hafta MasterChef'te tek heyecan takımların ve kaptanlarının belirlenmesi değild. Jüri üyesi Şef Danilo'nun yere düşmesi de önce endişe sonra eğlenceye konusu oldu

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star’da dün akşam yine kaptanlık yarışı vardı. Günün konseptini duyuran Danilo Şef, sıklıkla karşı olduğunu dile getirdiği ananaslı pizzayı Mehmet ve Somer ile beraber yarışmacılara sunarak, ‘İlk kez ananaslı pizza yaptığını’ söyledi.

Düşene gülündü

Şef Danilo ananaslı pizza olmaz diyordu ama yine de yaptı. Pizzayı taşırken ayağı kaydı ve kendini yerde buldu

Ancak bu sırada beklemedik bir kaza oldu. Danilo Zanna, elinde pizza varken ayağı kayınca yere düştü. Aslında bu “kazanın” arkasında bir “pizza prensibi” vardı. Danilo Şef bir İtalyan olarak pizza konusunda klasikten yana. Hawaii pizzasında kullanılan ananası pizzaya yakıştıramıyor. Bu yüzden pizza yenmesin diye yere düşürdü, olaya kaza süsü vermek için kendini de feda etti! Ama Soner Şef yine de ananaslı pizzadan yemeyi başardı.

15 yarışmacı 45 dakikada lezzetli ve yaratıcı pizzalar yaptı. Değerledirmeler sonunda Cemre, Tahsin, Ayaz, Sergen, Tanya, Eren ve  Dilara’nın pizzaları yeniden tadıldı.

Takım kaptanları belli oldu

Mavi takımın kaptanı Tahsin (üstte, en solda) Kırmızı takımınki Cemre altta, en sağda) oldu

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.