Cedi Osman son 6 saniyede güldü! Mucize dönüş

Cedi Osman'ın takımı San Antonio Spurs, son altı saniyesine üç sayı geride girdiği maçta Phoenix Suns'ı deplasmanda 115-114 mağlup etti.

Spor 1 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

NBA’de normal sezona 3 maçla devam edildi. San Antonio Spurs, Spurs, konuk olduğu Phoenix Suns karşısında maçın bitimine saniyeler kala 114-111 gerideydi. Konuk takım maçın bitimine altı saniye kala farkı bire indirmeyi başardı. Topu yandan oyuna sokan Suns’ta yıldız oyuncu Kevin Durant’tan beklenmedik bir hata geldi. Keldon Johnson kaptığı topu değerlendirerek San Antonio Spurs’ü maçın başından itibaren ilk defa öne geçirdi ve karşılaşma 115-114 bitti.

Cedi Osman’ın performansı

Spurs’te Johnson, 27 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olurken Suns’ta ise Kevin Durant’in 26 sayısı mağlubiyeti engellemeye yetmedi. Milli basketbolcu Cedi Osman karşılaşmayı dokuz 9 sayı, 2 ribaunt, 1 asist ve 1 top çalmayla tamamladı. Teksas ekibinin draftta bir numaradan seçtiği Victor Wembanyama 18 sayı, 8 ribaunt ve 4 blokla takımının galibiyetine katkı verdi. Bu sonuçla birlikte Spurs dördüncü maçında ikinci kez kazanırken Suns dördüncü maçında ikinci kez kaybetti.

Fenerbahçe, Avrupa’da farka doymuyorFenerbahçe, Avrupa’da farka doymuyor

New York Knicks deplasmanda galip

Günün bir diğer maçında New York Knicks, deplasmanda Cleveland Cavaliers’ı 109-91 yenerken Julius Randle 19 sayı ve 10 ribaunt, Jalen Brunson da 19 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Cavaliers’ta Donovan Mitchell’ın 26 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Los Angeles Clippers ise konuk ettiği Orlando Magic’i 118-102 mağlup ederken Paul George 27 sayıyla oynadı.

NBA'de sezon başı ritüeli gerçekleşti: James Harden takaslandıNBA’de sezon başı ritüeli gerçekleşti: James Harden takaslandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.