Britney Spears’ın kitabı ilk haftadan rekor kırdı

Britney Spears'ın daha yayınlanmadan çok konuşulan kitabı 'İçimdeki Kadın', hakkını verdi. 24 Ekim'de yayımlanan kitap, ilk haftasında sadece ABD'de 1.1 milyon sattı. Böylece Spears şarkıları ve sahne performanslarıyla olduğu gibi kitabıyla da tarihe geçti.

Kültür Sanat 3 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Britney Spears’ın daha yayınlanmadan çok konuşulan kitabı ‘İçimdeki Kadın’, hakkını verdi. 24 Ekim’de yayımlanan kitap, ilk haftasında sadece ABD’de 1.1 milyon sattı. Kitabın basılı, e-book, ön satış ve sesli kitap versiyonları da bu satış rakamına dahil. Böylece Spears şarkıları ve sahne performanslarıyla olduğu gibi kitabıyla da tarihe geçti.

Aslında bu gelişme çok da şaşırtıcı değil. Zira kitap piyasaya çıkmadan önce, ön siparişte de rekor kırmıştı. Yayınevi yöneticisi Cade Hudson, ön siparişte dokuz milyon kitap satıldığını açıklamıştı. Böylece ‘İçimdeki Kadın’ en çok ön sipariş verilen kitap olmuştu. 

İkinci kitap geliyor (mu?)

Üstelik bu rekorlara yenileri de eklenebilir. Çünkü şarkıcının anlatacak daha fazla hikayesi var gibi görünüyor. Zira Instagram hesabından gelecek sene bir devam kitabı geleceğini açıkladı. Ancak şimdi Spears’ın hesabına girecek olursanız bu paylaşımı göremeyeceksiniz zira gönderi silindi. Variety’e konuşan bir kaynak, bu haberin doğru olmadığını söyledi.

‘İçimdeki Kadın’ Spears’ın Justin Timberlake ile olan ilişkisinden, babasının vesayeti altında geçen yıllarına, çocuklarının velayetini kazanmak girdiği hukuki mücadelelere ve bu zamana kadar reddettiği rollere kadar uzanan çeşitlilikte yeni bilgiler sunuyor.

Britney Spears'ın 'İçimdeki Kadın' kitabında neler var?Britney Spears’ın ‘İçimdeki Kadın’ kitabında neler var?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.