KYK’larda öğrenciler tesadüfen yaşıyor: Asansör kazasının adresi bu kez Muş

Aydın, Ordu ve Çorum'dan sonra bu kez Muş. Muş'ta Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı Sultan Alparslan Kız Öğrenci Yurdu'nda 3 öğrenci asansörde mahsur kaldı. Öğrencileri görevliler asansörden kurtardı. Öğrenciler asansör aralığından çıkarılırken arkadaşlarının sinir krizi geçirdiği görüldü.

Gündem 5 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

27 Ekim’de Aydın KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda meydana gelen asansör faciası sonucu Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi Zeren Ertaş hayatını kaybetmişti. 30 Ekim’de Çorum’da asansörde mahsur kalan öğrencileri görevliler kurtarmıştı. 31 Ekim’de Ordu’da öğrenciler 4’üncü katta duran asansörden kendilerini dışarı attıkları anda asansör zemine çakılmıştı. “Faciaya ramak kala” haberi bu kez Muş’tan geldi. Muş’ta Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı Sultan Alparslan Kız Öğrenci Yurdu’nda 3 öğrenci asansörde mahsur kaldı. Öğrencileri görevliler asansörden kurtardı.

Yurt önünde protesto

Asansörde mahsur kalan öğrencilerin asansör kabini ile kapı boşluğu arasından çıkartılması sırasında asansör önündeki bazı öğrencilerin korkuyla ve öfkeyle çığlık attığı anlar sosyal medyada yayıldı.

Yurtta yaşanan asansör problemi nedeniyle öğrenciler, binanın önüne indi. Durumu protesto eden öğrenciler, ‘Susma, sustukça sıra sana gelecek’ sloganı attı.

Aydın'da öğrenci yurdunda asansör faciası, bir kişi öldü... Yurt ayağa kalktı, kıl payı kurtulanlar anlattıAydın’da öğrenci yurdunda asansör faciası, bir kişi öldü… Yurt ayağa kalktı, kıl payı kurtulanlar anlattı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.