Mbappe: Altın Top’u Messi’nin alması gerekiyordu

PSG’nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe, kendisinin de son 3’e kaldığı 2023 Altın Top ödülleri için “Messi’nin alması gerekiyordu” yorumunu yaptı.

Spor 18 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Mbappe, Messi'nin Altın Top'u almasını normal karşılıyor.

Geçtiğimiz haftalarda sahibini bulan Altın Top ödül töreni birçok tartışmayı beraberinde getirdi. Futbol severler yılın en iyi futbolcusunun Haaland olduğuna inananlar ve Messi olduğuna inananlar olarak ikiye bölündüler. Sonuç olarak ödül Arjantin Milli Takımı’yla Dünya Kupası zaferine uzanan Messi’ye gitti ve kariyerini MLS ekiplerinden Inter Miami’de sürdüren süper yıldız 8. kez Altın Top ödülünün sahibi oldu.

Messi’nin ödülü almasıyla alakalı açıklamalarda bulunan Kylian Mbappe, doğru kişinin ödüle sahip olduğunu açıkladı. Mbappe “Ballon d’Or’u Lionel Messi’nin alması gerekiyordu. Çünkü Dünya Kupası’nı kazandı. Haaland da ben de harika bir sezon geçirdik ama bu ödülde Dünya Kupası her zaman daha ağır basar.” dedi. Fransız oyuncu da ödül adına son 3’e kalan isimlerden biriydi. Arjantin’e karşı kupa finalinde mücadele eden Mbappe, attığı gollere rağmen takımına kupayı kazandıramamış Arjantin tarihinde 3. kez mutlu sona uzanmıştı.

Lionel Messi kavga etti ama Arjantin'i kurtaramadı!Lionel Messi kavga etti ama Arjantin’i kurtaramadı!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.