Tahir Kıran’dan kadın futbolcuya küfür!

Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Beylerbeyi'nin Başkanı Tahir Kıran, Fomget forması giyen Olga Ovdiychuk'a yönelik sosyal medya üzerinden küfürlü paylaşım yaptı. Fomget'ten paylaşıma tepki geldi.

Spor 20 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Tahir Kıran'dan kadın futbolcuya yönelik küfürlü paylaşım tepki topladı.

Beylerbeyi Kadın Futbol Takımı, Kadınlar Süper Lig 11. hafta mücadelesinde Fomget’e konuk oldu. Ev sahibi ekip karşılaşmayı 1-0 kazandı. Bu sonuçla beraber Fomget zirve takibini sürdürürken Beylerbeyi 13 puanla 8. sırada kaldı. Maçın ardından Beylerbeyi Başkanı Tahir Kıran Fomget forması giyen Olga Ovdiychuk hakkında bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Kıran paylaşımda kendini yere atarak penaltı almaya çalıştığını düşündüğü oyuncu için “Yatarak ancak o… kazanır Maria” ifadelerine yer verdi.

Tahir Kıran’dan tepki çeken paylaşım.

Bu paylaşım büyük tepki çekti. Fomget Kulübü de söz konusu paylaşıma tepki gösterdi. Fomget cephesinden yapılan açıklamayla Kıran’ın paylaşımı kınandı ve başkanın futbolcuya hakaret ettiği vurgulandı.

Türk futbolunda daha önce Arda Turan, Felipe Melo ve Bright Osayi-Samuel gibi isimler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar sonrası PFDK’ye sevk edilmişler ve ceza almışlardı. Rizespor’un başkanı olduğu dönemde de birçok polemiğe adı karışan Tahir Kıran’ın söz konusu paylaşımı sonrası ceza alıp almayacağı merak konusu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.