Philadelphia Eagles’tan gözdağı veren galibiyet

NFL'de şampiyonluk adaylarından Philadelphia Eagles, ilk yarısını 17-7 geride kapadığı maçta Buffalo Bills'i 37-34 yendi ve iyi gidişatı sürdürdü.

Spor 28 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Philadelphia Eagles NFL'de rüzgar estirmeye devam ediyor.

NFL’de 12. hafta heyecanı yaşandı. Şükran Günü nedeniyle haftanın perşembe günü başladığı ligde en çekişmeli maçlardan birine pazar gecesi ev sahipliği yaptı. Sezonun beklentilerin altında kalan takımı Buffalo Bills ve Philadelphia Eagles karşılaştı. Eagles, Kansas City’yi mağlup ettikten sonra iyi gidişini sürdürmek istiyordu. Ancak özellikle ikinci çeyrekte etkili olan Bills üstünlüğü aldı. Josh Allen’ın maç boyunca iki pas iki koşu touchdownı elde ettiği Bills son bölüme kadar önde olsa da Eagles Jalen Hurts önderliğinde geri döndü ve maçı uzatmaya götürdü. Uzatma devresi büyük çekişmeye sahne olurken rakibinin bir alan golüne iki alan golüyle yanıt veren Philadelphia sezonun 11. maçında 10. galibiyetini 37-34’le aldı. Jalen Hurts 3 pas 2 koşu touchdownı ile yıldızlaştı ve sezonun en değerli oyuncu ödülü için ne kadar iddialı olduğunu ortaya koydu. Bills 12. maçında 6. kez yenildi. Eagles bu sezon 5. kez ilk yarısını geride kapadığı bir karşılaşmadan galip ayrıldı.

Haftanın bir diğer kritik maçında Cleveland Browns, konuk olduğu Denver Broncos’a direnemedi. Russell Wilson önderliğindeki Denver karşılaşmayı 29-12 kazandı ve 11. maçında 6. galibiyetine uzandı. Browns 11. maçında 4. kez kaybetti.

Eagles Super Bowl’un rövanşını deplasmanda aldıEagles Super Bowl’un rövanşını deplasmanda aldı

Ligin iki genç oyun kurucusunu karşı karşıya getiren mücadelede Trevor Lawrence önderliğinde Jacksonville Jaguars, CJ Stroud önderliğinde Houston Texans’ı 24-21 mağlup etti ve 11. maçında 8. kez kazandı. Texans 11. maçında 5. kez yenildi.

Ligin iyi ekiplerinden Detroit Lions, Şükran Günü’nde oynanan maçta Green Bay Packers’a 29-22 yenildi. Dallas Cowboys aynı gün Washington Commanders’ı 45-10 yendi. Pasifik kıyısının iddialı ekiplerinden San Francisco 49ers, Seattle Seahawks’ı 31-13 yenerek rakibine play-off yarışında yara verdi.

Ömer’li Utah 4 maç sonra güldüÖmer’li Utah 4 maç sonra güldü

NFL’de haftanın diğer sonuçları:

New York Jets – Miami Dolphins 13-34

Atlanta Falcons – New Orleans Saints 24-15

Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers 10-16

Indianapolis Colts – Tampa Bay Buccaneers 27-20

New York Giants – New England Patriots 10-7

Tennessee Titans – Carolina Panthers 17-10

Arizona Cardinals – Los Angeles Rams 14-37

Las Vegas Raiders – Kansas City Chiefs 17-31

Los Angeles Chargers – Baltimore Ravens 10-20

Minnesota Vikings – Chicago Bears 10-12

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.