Neymar’ın yuvasını yıkan çıplak fotoğraf

Model Aline Farias, Neymar'ın kendisinden çıplak fotoğraflarını istediği yazışmaları ifşa etti. Brezilyalı futbolcunun çocuğunun annesi model Bruna Biancardi ayrılığı duyurdu.

Spor 29 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Aline Farias, Neymar ile yazışmalarını açıkladı. Bruna Biancardi, Brezilyalı futbolcuyu terk etti.

Yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kaçıran Neymar, özel hayatıyla gündem olmaya devam ediyor. PSG’den ayrılıp Suudi Arabistan ekibi El Hilal’e imza atan ancak yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapatan Neymar’a bir darbe de uzun süredir birlikte olduğu ünlü model Bruna Biancardi’den geldi. Ekim ayının başında bir kız çocuğu sahibi olan Neymar’ın mutluluk pozları mazide kaldı.

Aline Farias ifşa etti

Sosyal medya fenomeni ve model Aline Farias, önceki gün yaptığı paylaşımda Neymar’ın kendisinden çıplak fotoğraflarını istediği yazışmaları ifşa etti. Yayınlanan yazışmada Neymar’ın Farias’a ‘Çıplak fotoğraf var mı? Görmek istiyorum’ şeklinde mesaj gönderdiği, Farias’ın ise yetişkinlere yönelik içeriklerinden bazılarının linkini yolladıktan sonra Neymar’ın emoji yolladığı görülüyor.

Neymar'ın ailesi dehşeti yaşadı! Kızını kaçırmaya çalıştılarNeymar’ın ailesi dehşeti yaşadı! Kızını kaçırmaya çalıştılar

Biancardi, Neymar’dan ayrıldığını duyurdu

Ekim ayında anne olan model Bruna Biancardi, bu olayın ardından Brezilyalı futbolcudan ayrıldığını açıkladı. Biancardi paylaşımında “Her gün haberlerin merkezinde olan bu ilişkinin artık içinde olmadığımı bildiririm. Biz, Mavie’nin ebeveynleriyiz ve Neymar’la olan bağımızın nedeni yalnızca bu olacak” dedi.

90 milyon euro'luk Neymar sezonu kapattı90 milyon euro’luk Neymar sezonu kapattı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.