Jude Bellingham: Arda Güler bir fenomen

Real Madrid'in genç yıldızlarından Jude Bellingham, sakatlıklarından dolayı henüz forma şansı bulamayan Arda Güler'in bir fenomen olduğunu ve kendisini antrenman yaparken çok beğendiklerini belirtti.

Spor 5 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Jude Bellingham'dan Arda Güler'e büyük övgü.

Arda Güler’e takımındaki önemli isimlerden övgüler yağmaya devam ediyor. Daha önce teknik direktör Carlo Ancelotti ve takım kaptanlarından Dani Carvajal sakatlık süreciyle alakalı Arda’ya destek vermiş ev oyuncunun yeteneğinden bahsetmişlerdi.

Antrenmanda yaptıklarıyla övgü dolu sözleri toplayan Arda, Fenerbahçe’den Real Madrid’e 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonuslar karşılığında transfer olduktan sonra üst üste sakatlıklar yaşayıp formasına kavuşamadı. Arda önce menisküs ameliyatı oldu ardından adale sakatlığı geçirdi. Bu süreçte yalnızca antrenmanlarda takım arkadaşları ve teknik ekip tarafından izlenebilen yıldız adayı burada yaptıklarıyla dahi göze girdi.

Real Madrid gülüyor: Arda Güler tekrar sahadaReal Madrid gülüyor: Arda Güler tekrar sahada

Arda’yı övenler kervanına geçtiğimiz yaz Borussia Dortmund’dan Real Madrid’e 120 milyon euro karşılığında transfer olan Jude Bellingham da katıldı. Bellingham, Cadiz önünde 14. haftada 14. lig golüne erişmişti. Geçtiğimiz haftalarda Golden Boy ödülünün sahibi olan Bellingham Arda hakkında “Arda Güler bir sonraki Golden Boy ödülünün sahibi olabilir. Bu konuda üç isim söyleyeceğim. Birincisi, bir fenomen olan Arda Güler, onu antrenmanlarda izliyoruz ve ondan çok memnunuz. Sonra Borussia Dortmund’dan eski takım arkadaşım Jamie Bynoe-Gittens. Ve son olarak kardeşim Jobe.” ifadelerini kullandı.

Real Madrid tam gaz gidiyorReal Madrid tam gaz gidiyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.