Milli futbolcuya trafikte saldırı! Magandalar hastanelik etti

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi İstanbul trafiğinde dehşeti yaşadı. Yol verme tartışmasından sonra Derelioğlu'nun aracının önünü kesen saldırganlar milli futbolcuyu ve eşini darp etti. Magandalar 'adam yaralamak'tan tutuklandı.

Spor 6 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Darp edilen Oktay Derelioğlu hastanelik oldu.

Beşiktaş’ın ve milli takımın eski futbolcusu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, dün saat 16:30 sıralarında Kadıköy’de trafikte yol verme tartışması yaşadı. Eski milli futbolcunun sürdüğü araç bir süre sonra yolun daralması nedeniyle bir başka araç tarafından taciz edilmeye başladı.

Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban’ın bulunduğu araç Derelioğlu çiftinin aracının önünü kesti. Araçtan inen magandalar Oktay Derelioğlu’na saldırdı. Kavgada eşini korumaya çalışan Başak Derelioğlu da darp edildi. Çiftin şikayeti üzerine Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban gözaltına alındı. İstanbul Anadolu Adliyesi’nde mahkemeye çıkarılan zanlılar adam yaralamaktan tutuklandı.

Şiddet çocukların maçında sahaya indi! Silah ateşlendiŞiddet çocukların maçında sahaya indi! Silah ateşlendi

Oktay Derelioğlu operasyon geçirdi

Saldırı sonrası hastanede çeşitli operasyonlar geçirdiğini belirten Derelioğlu, saldırganların cezalandırılmasını talep etti. Sabah’a konuşan eski milli futbolcu, trafikte hiç bir sorun yokken iki magandanın eşinin yanında kendisini darp etmeye başladığını söyledi. Dedelioğlu, “Eşim kavgayı ayırmaya çalışmasına rağmen gözü dönmüş saldırganlar onu da darp etti” dedi.

Beşiktaş futbolcusu da magandaların kurbanı oldu

Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan, Bakırköy’de yaşadığı zincirleme trafik kazası sonrası saldırıya uğramıştı. Uyluk arka adale grubu tendon bölgesinde 4. derece hasar tespit edilen futbolcu o günden beri formasını giyemiyor.

Trafik magandası, Beşiktaşlı Emrecan Uzunhan'ın sezonunu bitirdiTrafik magandası, Beşiktaşlı Emrecan Uzunhan’ın sezonunu bitirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.