Kate Winslet’ın başrolünde yer aldığı ‘The Regime’ BluTV’de

BluTV, HBO’nun heyecanla beklenen mini dizi yapımı 'The Regime'i yakında kütüphanesine ekleyecek. Dizinin başrolündeki Oscar ödüllü Kate Winslet, bir diktatör olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Stephen Frears ve Jessica Hobbs var.

Kültür Sanat 16 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Bugünün Avrupası’nda hüküm süren bir dktatör. Adeta bir demir leydi. Karşımızda Kate Winslet. Oscar ödüllü yıldız oyuncu ‘The Regime’ ile karşımızda. HBO’nun yurtdışında ilgiyle izlenen mini dizisi yakında BluTV kütüphanesine dahil oluyor.  Stephen Frears ve Jessica Hobbs’un yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın senaryosunu Succession’ın yazarları Will Tracy ve Frank Rich kaleme aldı.

Kate Winslet’a Hugh Grant eşlik ediyor

‘The Regime’de Oscar ödüllü Kate Winslet’a Hugh Grant eşlik ederken dizinin oyuncu kadrosunda Matthias Schoenaerts, Andrea Riseborough, Martha Plimpton, Guillaume Gallienne, Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics ve Pippa Haywood gibi isimler de yer alıyor.

Robert Downey Jr.'ın başrolünde yer aldığı dizi BluTV'ye geliyorRobert Downey Jr.’ın başrolünde yer aldığı dizi BluTV’ye geliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler