Eski Mamaklı cinayet suçlamasıyla tutuklandı

Bir dönem ülkemize Mamak forması da giyen 27 yaşındaki basketbolcu Chance Comanche ve kız arkadaşı cinayet şüphesiyle tutuklandılar.

Spor 19 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
27 yaşındaki basketbolcu cinayetle suçlanıyor.

2021-22 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Mamak Belediyespor’da forma giyen, son olarak NBA G-League takımlarından Stockton Kings’de oynayan Chance Comanche ve kız arkadaşı cinayet suçuyla tutuklandılar. Comanche ve kız arkadaşının bir kadını kaçırmak ve öldürmek suçlamasıyla tutuklandığı kaydedildi.

27 yaşındaki Comanche ve 19 yaşındaki kız arkadaşı Sakari Harnden, Marayna Rodgers isimli kadını kaçırdı. Sacramento Kings’e bağlı G-League ekibi Stockton Kings cuma günü yaptığı açıklamada Comanche’nin takımdan ayrıldığını duyurdu. Polise göre Rodgers en son arkadaşlarıyla görüldükten ve Harnden ile Comanche ile buluşma ayarladıktan iki gün sonra 7 Aralık’ta kayıp olarak bildirildi.

Polis, “Soruşturmanın başlarında dedektifler cinayetten şüphelendiler ve Harnden ile erkek arkadaşı Comanche’yi Rodgers’ın kaçırılması ve kaybolmasındaki rolleri nedeniyle tutuklamak için kanıt elde ettiler” dedi.

Alperen Şengün, Antetokounmpo'ya direnemediAlperen Şengün, Antetokounmpo’ya direnemedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler